A Városiak buták?

Figyelt kérdés
Régebben azt hiszem pont fordítva volt, hogy a falusiak voltak a faragatlanabbak, a butábbak. Most, hogy kezdődik a suli az osztálytársaim nagy része városi és buta.(Gyenge gimibe vettek fel) Akik viszont bejárnak, azok mind rangosabb iskolákba járnak. Hogy is van akkor ez??
2012. aug. 30. 21:40
1 2
 11/12 tavol elo ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a videki emberek butabbak lennenek mondom ezt szuletett vilagvarosikent! Egy varosi ember tobb dolgot ismer meg tobbet tapasztal bizonyos dolgokkal kapcsolatban es tobb embert ismer meg altalanosan igy tobb ismeretre tesz szert. A videki embereknek altalaban nincs lehetoseguk jobb iskolakba se jarni, elmaradottabb az infrastruktura stb. de emiatt egyaltalan nem butabbak, csak a vilag dolgaibol mas dolgokat ismernek meg es mas dolgokat tapasztalnak meg! Mondjuk szerintem nem az okos es ertelmes ember mondjak egy embercsoportra, hogy "butak" raadasul akik egybol butaznak nem rendelkeznek megfelelo ismeretekrol a sajat kornyezetukkel kapcsolatban.
2012. aug. 31. 07:47
 12/12 anonim ***** válasza:
A városiak tudják, hogy a mellékneveket nem írjuk nagy kezdőbetűvel. Én is városi vagyok, de nem debreceni.
2012. aug. 31. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!