Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Akkor most ki az érett? Vagy...

Akkor most ki az érett? Vagy épp a gyerekes

Figyelt kérdés

( Tudom hogy ez nem annyira ide illik, de itt többen megnézik. )

Tehát a kérdésem az lenne, hogy miért hurrogja le majdnem mindenki a 16 éves korosztályt, akik azt írják hogy a korukhoz képest érettek?

Abba nem gondoltok bele, hogy ez akár igaz is lehet, és hogy ez a korosztály azért mondja ezt, mert az ő korukban sok a gyerekesen viselkedő tini akiknek csak a szex, pia, és cigi számít?

Én is 16 vagyok. Nem lehet elhinni hogy a koromnál (agyilag) éretebb vagyok, és felfogom azokat a dolgokat amiket az olyan fajta lázadók ( mert sajnos bből több van ) mint akiknek a jellemzését leírtam.

negatív és pozitív válaszokat kérek

ha ezt nem lehet elhinni, vagy úgy gondoljátok hogy ezt csak azért mondjuk mert már olyan hű de nagykislánynak érezzük magunkat akkor indokot is kérek, hogy miért ez a véleményetek

16/l

2012. aug. 30. 19:46
1 2 3
 21/26 Hunter92 ***** válasza:
Neked ennyi már veszekedésnek számít? Ez még vitának is gyenge volt. Nézd végig egy kicsit alaposabban az itteni "érett" 14-16 évesek kérdéseit és rájössz, miért nem hiszi el senki azt, hogy érettebb valaki a korosztályánál csak azért, mert ezt így kijelenti, de nem bizonyítja be, sőt rácáfol.
2012. aug. 30. 20:30
 22/26 Mókusgyilkos ***** válasza:

ÉS BUKTA! na végre bakker :) ez az :) na ugye h király vagyok oh yeah.

hivatalosan is éretlen vagy kérdező gratulálok :) [Emma erről beszéltem tegnap :) pszicho mókus képzés segítségével mennyivel hatásosabban előtudtam volna idézni ezt nem de?]

először is: a vitatkozás és a veszekedés nem ugyanaz. itt értelmes vita folyt érvekkel te veszekedtél 1edül :D

pozitív válasz a jó válasz a többi kapja be: na ez a tipikus éretlen hozzá állás ha nem bírod a negatív kritikát :).

hero vagyok hős vagy hero vagyok :)

2012. aug. 30. 20:32
 23/26 A kérdező kommentje:

BUKTA

35 vagyok és csak leteszteltem hogy a mai fiatalság mit írny erre a kérdésre

kisfiam szerintem az anyád lehetnék

nem nyertél

vesztettél

2012. aug. 30. 20:39
 24/26 Mókusgyilkos ***** válasza:

nyilván. :)

de oké legyél annyi: így a kérdés kamunak minősül és törlésre kerül. kösz a játékot.

2012. aug. 30. 20:43
 25/26 Hunter92 ***** válasza:
Ez már csak gázabb lesz mami!:D
2012. aug. 30. 20:43
 26/26 anonim ***** válasza:
Bocs, de ti sem vagytok érettek, egyszerűen csak gúnyolódtok a kérdezőn. Azt hiszitek, faszagyerekek vagytok a nagy szátok miatt, hát baromira nem. Bújjatok el ti is a sutyiba, bunkókáim.
2013. ápr. 12. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!