Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Akkor most ki az érett? Vagy...

Akkor most ki az érett? Vagy épp a gyerekes

Figyelt kérdés

( Tudom hogy ez nem annyira ide illik, de itt többen megnézik. )

Tehát a kérdésem az lenne, hogy miért hurrogja le majdnem mindenki a 16 éves korosztályt, akik azt írják hogy a korukhoz képest érettek?

Abba nem gondoltok bele, hogy ez akár igaz is lehet, és hogy ez a korosztály azért mondja ezt, mert az ő korukban sok a gyerekesen viselkedő tini akiknek csak a szex, pia, és cigi számít?

Én is 16 vagyok. Nem lehet elhinni hogy a koromnál (agyilag) éretebb vagyok, és felfogom azokat a dolgokat amiket az olyan fajta lázadók ( mert sajnos bből több van ) mint akiknek a jellemzését leírtam.

negatív és pozitív válaszokat kérek

ha ezt nem lehet elhinni, vagy úgy gondoljátok hogy ezt csak azért mondjuk mert már olyan hű de nagykislánynak érezzük magunkat akkor indokot is kérek, hogy miért ez a véleményetek

16/l

2012. aug. 30. 19:46
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

első: nagyon köszönöm a felajánlást, de ezzel még várok pár évet

szerintem az a baj hogy a mai fiataloknak az az érett aki:

minden reggel 10kg sminket ken fel magára

akin végigment a fél város ( értitek hogy )

azt hiszik ha nem tanulnak rendesen, úgy beszélnek másokkal akik esetleg nem az ő szinvonaluk mint ha szegényeket a s*ggükből rángattak volna ki

azt hiszik ők sz*rták a spanyol viaszt

ezektől az emberektől frászt kapok

miért kell ezt csinálni?

és miattuk az emberek már nem hiszik el az ha egy 16 éves azt mondja hogy érettebb a korosztályánál

könyörgöm ezeknél a fiataloknál még egy ovis is érettebb

2012. aug. 30. 20:06
 12/26 Hunter92 ***** válasza:
Ezért mondom, hogy, ha tényleg érettebben gondolkodol, akkor ez egy rövidebb beszélgetés után egyértelmű lesz és egy büdös szóval sem kell hangoztatnod.
2012. aug. 30. 20:08
 13/26 Mókusgyilkos ***** válasza:

ez sem éretlenség csak szimplán hungarian redneck m1ik :)

ha az átlagnál éretlenebbeket veszel alapul és azokhoz képest szerinted érettebb v akkor még mindig csak átlagos vagy logika rulz :)

2012. aug. 30. 20:08
 14/26 Hunter92 ***** válasza:
Mókus, ez mondjuk jogos. :D
2012. aug. 30. 20:09
 15/26 A kérdező kommentje:

én nem hangoztatom, de egy csomó korombeli akik ezen az oldalon ezt írják egyből le lesznek b*szva, hogy menj vissza babázni

ha valaki gyerekesnek tartana és beszólna emiatt szerintem megköszönném hogy elmondta a véleményét és arréb állnék, de semmiképp nem hisztiznék hogy de én akkor is érett vagyok

én ebben a kérdésben csak próbáltam megvédeni azokat akik ugyanúgy gondolkodnak mint én

életembe talán egyszer mondtam hogy de már pedig érett vagyok, akkor lehettem 13

2012. aug. 30. 20:13
 16/26 Hunter92 ***** válasza:
Én amit eddig ezen az oldalon tapasztaltam az az, hogy ha egy tini úgy kezdi a mondókáját, hogy "érettebb vagyok a korosztályomnál", akkor rendszerint a következő pár mondatban erre szépen rácáfol. Pláne ebben a kategóriában.
2012. aug. 30. 20:16
 17/26 Mókusgyilkos ***** válasza:

Hunter: én meg úgy h a kövi 5 mondaton belül elhangzik az h "lehetek terhes?" :D

tekintve h én elég érzékeny vagyok erre az érett nem érett témára asszem eljutottam 1 olyan szintre amikor ezt már jó eséllyel megérzem és perpill nem igazán jelez a rendszer h "B+ érett bula ágyút tölts és tűz!" :D

2012. aug. 30. 20:20
 18/26 Hunter92 ***** válasza:
"lehetek terhes?" XD Igen, én is erre gondoltam. :D
2012. aug. 30. 20:21
 19/26 A kérdező kommentje:

tudjátok akkor én itt le is zárom a veszekedést, mert látom hogy csak gúnyolódtok

köszönöm azoknak akik egyetétettek velem és pozitív válaszokat irtak

kitört belőlem ez az egész, aki megért az megért aki nem hát az nem

2012. aug. 30. 20:22
 20/26 anonim ***** válasza:

4 év múlva visszanézed ezt a kérdést és rájössz. :D

Én csak annyit szólok hozzá, hogy érett=/=jókislány.

2012. aug. 30. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!