Érdemes kimenni Angliába dolgozni?
Én és a párom most voltunk februárban és azzal a lendülettel vissza is jöttünk, csak annyi volt a változás, hogy 400 ezer forintot vittünk ki, és nulla ft-tal tértünk haza...
Jól átvágtak minket...
Sajnos a szobalány nem keres jól, alig tud megélni, egyedül még csak egy szobát sem bir fenn tartani, hostelben meg ne is gondolkodj...
én nagyon nagy veszteségekkel tértem haza, mert az itthoni szuper melómat fel kellett áldoznom, és azóta is munkanélküli vagyok. Kapcsolat nélkül nincs esély kinn megélni...
Ja uccsó voltam, olyannal ne is számolj, h kapsz ingyen szállást, meg kaját, áhhh volt ien valaha, de most már...
Minket az agency-k dobáltak ki az utcára, mondván, h mit akartok itt, menjetek haza.
És a magyarokat felettébb nem szeretik. Fel volt sorolva, belépsénél egy agencybe, hogy milyen nemzetiségű vagyok, és volt ott minden, lengyel, horvát, minden, magyar nem volt, csak olyan volt irva a legvégére, hogy egyéb európai nemzetiség. VICC az egész.
És arról nem is beszélve, hogy most nagyon gáz a közhangulat, az angolok ki vannak akadva sok külföldi bevándorlóra, akik elhappolják a melót előlük. Olyanra meg nem si lehet számolni, hogy irodába felvesznek, mert azokat a helyeket a dirket angoloknak van fenn tartva (tudom, mert próbáltam, és elmondták).
Szal nagy sz@r az egész.
Én Angliában élek pár éve,és amit előttem sokan írtak az mind igaz...Hiába van neked otthon az iskola miatt középfokú nyelvvizsgád,itt kint csak pislogni fogsz egy darabig.Néha még én sem értem,hogy mit mondanak pedig én itt lakom már...Igaz az is,hogy átszámítva 250.000 forintot lehet keresni ami kb:800 fontnak felel meg..(amiből szintén vannak levonások)A ruha nem olyan vészes.A kaját is ha valaki nem finnyás olcsón meglehet úszni..(igaz el kell felejtened a pizza,kebab,és hamburger rendeléseket mert ezek elég drágák)vagyis marad a tesco áruk...A szállás viszont nem olcsó..Vagy elviseled és bérelsz olyan szobát ahol néha 8-an is laknak veled együtt.Ilyenkor tapasztalod azt,hogy a magyarok többsége nem rak maga után rendet mert sza@ik rá,és a közös hűtőből rendszeresen elfog tűnni az ennivalód amiért te dolgoztál meg.Ilyen esetben heti 65 fontot is elkérnek egy szobáért.A kislakást bérelsz akkor rá fog jönni,hogy a 800 fontod elmegy a szállásra..AMi a lényeg! LONDON piszok DRÁGA város!!!Ott sokkal drágább minden mint vidéken...Írta valaki,hogy sok magyar hazament a válság miatt.Ez is igaz!! Sokan inkább hazamennek,mert otthon legalább nem vagy "keleti bevándorló segédmunkás".Most,hogy sok angol is elvesztette a munkahelyét eléggé feszült a helyzet 1-2 helyen..A válságot itt is lehet érezni,még mi is megérezzük,és én is most ott tartok,hogy hirdetem a szobánkat olcsón,hogy olcsóbban jöjjünk ki...
Szóval itt sincsen kolbászból a kerítés...
hát ez akkor nem túl biztató...:S de köszönöm mindenkinek a válaszokat
és én senkit nem szavaztam le (mindenkinek 100%-ot adtam)...tudom nem panaszkodott senki, csak majd ha véletlen látnátok...de egyébként még mindig nem értem miért kell leszavazni a másikat...azt sem tudják nekem ez mennyire hasznos volt...na mindegy...tényleg köszi a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!