Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy meleg fiú vok félek...

Egy meleg fiú vok félek nagyon a sulikezdéstől, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

16 éves vok, és pár hónapja elegem lett a titkolózásból és elmondtam otthon a szüleimnek, utána meg rájöttem h én senkinek nem akarok titkolózni és elmondtam jópár havernak meg osztálytársnak, akivel nyáron tartom a kapcsolatot, meg azt is mondtam nekik h nem titok... úgy ált. elfogadták, 1-2 ember volt csak paraszt de azt leszarom XD

De most meg nemsokára kezdődik a suli és tuti megtudja majd mindenki eléggé félek most úgy érzem lehet nem volt jó ötlet ezt így világgá kürtölni :S Mert van pár osztálytársam akik nem szeretik a melegeket ők tuti szivatni fognak meg beszólogatni meg biztos lesz majd aki kiröhög a hátam mögött és nem tudom mit csinálhatnék ezt hogy kezelhetném normálisan :( Azt meg pláne, hogy mi van, ha egy tanár fog emiatt velem szívózni (mert úgyis megtudják, ők mindig mindent tudnak!!!) szal eléggé befostam :S

Segítsetek pls nem tudom hogy kell ezt a helyzetet kezelni. Nem akarok nyuszi se lenni akit lehet szivatni, de az az überbüszke díszb*zi fajta se, aki a mellét veri arra h ő meleg (gondolom tudjátok melyik fajtára gondolok) én egyszerűen csak nem szeretnék titkolózni és szeretném ha elfogadnának ennyi :( Csak nem tudom ezt hogy lehetne megoldani.

16/F

2012. aug. 30. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem semmi baj nincs azzal ,hogy meleg vagy.:) Nem tehetsz róla.. Akik tényleg a barátaid azok elfogadnak, akik meg kibeszélnek vagy beszólnak szard le őket vagy vágj vissza nekik valamivel, ami nagyon fájó a számukra:D
2012. aug. 30. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

A tanár nem igen tehet megjegyzést egy-egy diákjára. Vannak, akik szeretik szidni a melegeket, de akkor sem emel ki kifejezetten téged, csak úgy általánosságban elmondja a véleményét, amit sokszor kemény végighallgatni, de ezt azért csak kibírod.

Arra viszont számíthatsz, hogy az egész évfolyam a szerelmi életeden fog csámcsogni. Mivel elmondtad nekik, mi a helyzet, nem fognak félreérthetetlen célzásokat tenni, nem fognak kíváncsiskodni, hogy valóban a fiúk tetszenek-e, maximum azt kérdezik meg, van-e barátod. Tesiórákon egy kis távolságtartással is kell számolnod valószínűleg.

Én azt mondom, hogy bár teljesen magánügy, jobb, hogy elmondtad. Meg is könnyebbültél, és így legalább már nem fognak faggatózni nálad csajokról. Bár az is lehet, hogy majd változol egy kicsit és megtetszik egy lány - és akkor annál már nem sok esélyed lesz...

Ezt csak azért mondom, mert én pl. 17 éves koromig szentül meg voltam arról győződve, hogy leszbikus vagyok, és hogy soha nem lennék képes hozzányúlni egy férfihoz. Aztán rájöttem, hogy csak az számít, milyen az a férfi :D

No mindegy, azért fel a fejjel, bárhogy is alakuljanak a dolgaid. Gondolom otthon a szülőkkel simán ment a dolog, mert arról nem nagyon panaszkodtál. Örülj ennek, ezek szerint ők is melletted állnak.

2012. aug. 30. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Először is, egy tanár nem tehet megjegyzést, főleg bántó módon nem, a melegséget illetően. Annak következményei lehetnek, és ha megtörténik, tedd amit tenned kell. Egy civilizált társadalomban nem megengedett az ilyen diszkrimináció.

Természetesen sokan vannak, akiknek fogalmuk nincs, mit is jelent melegnek lenni? A legtöbb ember azt hiszi, hogy ezt választja az ember. Ki lenne olyan idióta, hogy egy ennyire nehéz utat válasszon magának az életben? Senki. Melegnek lenni nem bűn, főleg azért mert nem tehetsz róla, hogy így születtél. A szivatók fő célja, hogy bosszantsanak, bántsanak, reakciót váltsanak ki ökörségeikkel. Ezekkel nem kell foglalkozni, hiszen ha reagálsz, akkor belementél a játékba és ők győztek. Őket teljes mértékben mellőzni kell. Foglalkozz azokkal, akik elfogadnak, akik nem csinálnak gondot a szexuális orientációdból. Kár időt pazarolni a bunkókra, az élet túl rövid. Beszélgetésekben heterókkal csak akkor hozd szóba a témát, ha őket érdekli, kérdeznek, vagy ők vetik fel. Ez a legjobb módja annak, hogy kerülni tudd a mellveregetés vádját. Úgyis tudják, hogy meleg vagy, szóval semmi értelme azt kockáztatni, hogy tolakodásnak vegyék. Ha találsz meleg haverokat, természetesen, velük nyugodtan megoszthatod minden gondolatod, mivel ugyanaz a csapat vagytok.

2012. aug. 31. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Hali!

Szerintem próbálj ugyanolyan lenni mint előző évben. Lehet tök jó dolog is hogy felvállaltad, és lehet rossz is. Attól függ hogy kezeled. Ne sértődj meg ha lebu.ziznak, mondd nyugodtan: nem mondod?:D nevesd ki őket, az a legjobb dolog.:D Jahm és ne feledd, álltalában azok cikizik a melegeket akik maguk is azok csak nem merik beismerni.

Egyébként én is gondolkoztam hogy elmondjam -e az ismerőseimnek, de sajnos nincsenek komolyabb barátaim, mivel nem vagyok az a típus. De lehet egyszer én is coming out-olok.:)

Azért engem nagyon érdekelne majd hogy mi történt, úgyhogy kérlek majd írd meg a fejleményeket.:)

16F

2012. szept. 1. 04:14
 5/7 anonim válasza:
9%
nah már sulvan,éS?mijen volt?b*ziztak?
2012. szept. 8. 17:03
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó:

Inkább menj be arra a rohadt nyelvtan órára, ne itt a gyk-n lógj..

2012. szept. 8. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelnének a fejlemények. 4. voltam.:)
2012. szept. 9. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!