Miért nem tudom én ezt megérteni? Hogy vélekedtek ezzel kapcsolatban?
Számomra egy kapcsolatban a legfontosabb dolog az őszinteség és a hűség(többek között). Úgy gondolom nem tudnám feldolgozni, azt ha megcsalnának. Ezt minden páromnál leszögeztem, már az elején tisztáztam..nyomatékosítottam, hogy nem szeretném ha azzal megalázna, hogy megcsal inkább dobjon ki, de soha nem szeretnék olyat átélni. Épp ezért nagyon körültekintően válogatom meg azt kivel kezdek kapcsolatban. (Nem mondanám azt hogy túl sok kapcsolatom volt, nem vagyok csapodár típus, ha valakivel kezdek azt komolyan is gondolom) Tudtommal még soha nem csaltak meg. (Bár ezt soha nem lehet biztosra tudni)
Jelenlegi párommal 3 éve vagyunk együtt. Nagy a szerelem még mindig, sőt napról napra nagyobb. Vele kapcsolatban fenntartásaim voltak, nem tudtam megbízni benne egy jó ideig( ezt súgták a női megérzéseim). Aztán idővel bizalmat szavaztam neki. Sokszor beszélgettünk a megcsalás témájáról, tudja az álláspontomat. Sokáig nem mondta el, hogy ő korábban sorra megcsalta az exeit a kapcsolatok végén, amikor már nem szerette őket. Azért csak jóval később mondta el mert szerinte már bizonyított és már elhiszem neki hogy engem soha nem csalna meg. (?)
De ezt én nem tudom megérteni, ha valakit nem szeretek már, miért nem szakítok vele???..miért alázom meg és utána dobom ki?? Ezeket a kérdéseket páromnak is feltettem azt monda az akkor volt, ma már nem így csinálná.
Kérdeztem, hogy engem meg tudna-e csalni a válasz ez volt: "Nem szabad! Komolyan gondolja velem és ehhez tarja magát!" Mégis mi az, hogy nem szabad ennek nem az a jelentése, hogy csak azért nem csal meg mert félti a kapcsolatunkat nem pedig azért nem mert egyáltalán nem is vágyna rá.
Erre azt reagálta: "Én ezt nem érthetem"
Mit nem értek ebbe? Én nem azért nem csalom meg őt mert "nem szabad" hanem azért mert senki más nem érdekel, soha nincs olyan hogy ránézek egy félisten pasira és azt gondolom de jó lenne lefeküdni vele, de nem szabad mert van párom!
Azóta hagytuk a témát!
Én tényleg nem tudom ezt megérteni! Higgyem el hogy ha mindenkit megcsalt, majd pont engem nem fog?
Vélemények?
Egyetlen egy férfit nem ismerek, aki ne csalná (vagy legalábbis egyszer-egyszer ne csalta volna meg) a párját. Sőt egyetlen papot/szerzetest sem ismerek, aki ne élne nemi életet az esküjétől függetlenül...
Egyszerűen ez képtelenség. Eszembe sem jutna ezt követelni már senkitől. Hiába nyomatékosítod, hiába lengetsz felette bárdot. Ő férfi és kész.
Vagy csak szűk az ismerettségi köröm?
ma 13:53 Nem tudom, te milyen körökben mozogsz, de én elítélem az ilyen embereket!
Nem tartom magam kicsit sem maradinak, sőőt..de vannak dolgok amikhez ragaszkodom és nekem még vannak elveim!
És hiszem, hogy vannak olyan férfiak akik nem csalják meg a párjukat (nem csicskák, nem életképtelenek, nem degeneráltak) csak egyszerűen tisztelik a párjukat/ szeretik! És én elvárom, hogy ne csaljanak meg!
Ez van, nem vagyunk egyformák!
A te világképed meglehetősen kiábrándító!
Ez nem világkép. Ez pusztán tapasztalat. Ezt láttam otthon, ezt láttam a szomszédban, ezt láttam az iskolában, ezt láttam a barátaimnál és ezt látom a munkahelyemen.
Jobb lenne, ha bedugnám a fejem a homokba és azt mondanám, hogy a férfihűség mindennek ellenére, amit látok valóban létezik?
Mostani barátom egyházból kiugrott pap. Sokat gyóntatott. Gyóntatói titoktartását tiszteletben tartva, azért sokat mesélt általánosságban erről is (meg persze a társai nemi életéről).
Megnyugtatlak kedves kérdező: Van olyan férfi, aki nem azért nem csalja meg a párját mert nem szabad, hanem mert szereti és nem kell neki más nő.
Imádom a kedvesem (6 éve vagyunk együtt) és (bár adódott volna lehetőség, jóképű férfinak mondanak) de soha eszembe sem jutott és meg sem kívántam más nőt rajta kívül. Számomra Ő a gyönyörű és ugrálhatna előttem meztelenül bármilyen playboy-nyuszi, akkor is elhajtanám a búsba..
Vannak még ilyen férfiak, de tény, hogy sajnos ez a kevesebb. A leírásod alapján, viszont el kell, hogy keserítselek: a Te párod, nem tartozik ezen kevés férfiak közé..
Te döntöd el, hogy hozzászoksz, megbékélsz ezzel, vagy lehetőséget adsz magadnak arra, hogy keress egy "normálisan" gondolkozó férfit.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!