Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Oroszországban és a többi...

Oroszországban és a többi cirill betűvel író országban vannak ilyen hangulatjelek?

Figyelt kérdés
Mint pl.a :D.Ott ez :Д?Vagy ők is használnak ilyet?Hiszen nekik más betűik vannak.

2012. aug. 28. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem pont így nincs. Mert tényleg nincsenek ezek a betűik, szóval így nem hiszem hogy meg tudnák csinálni. Max, ha angol billentyűzetet használ épp valamiért. :D

Amúgy szerintem ők is használnak hangulatjeleket, de lehet, hogy úgy, ahogy nálunk is van néhány oldalon, hogy külön ki lehet választani, hogy milyet akarok beszúrni a szövegem közé. :) (bár ez a kettőspont- zárójel jobb fele lehet,hogy náluk is megvan)...:D

Meg az is lehet, hogy ők cirill betűsen oldják meg. Én nem tudom, milyenek ezek a betűk, de lehet, hogy ők is találnak köztük olyan betűket, amik hasonlítanak egy-egy arckifejezésre. (mint pl. nálunk ez a "D")

Amúgy durva.. én még soha nem gondoltam ilyenre! Te zseni vagy, kedves Kérdező, hogy ilyeneken gondolkozol! :D De tényleg....:)

2012. aug. 28. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egész biztos vannak, de nem a MO-on használt betük megfelelöit használják.

Ugyanis amiket itt használunk, ott sem a betü a lényeg, hanem az, hogy hasonlóan néz ki, mint az a smile, ami helyett használják.

Gondolom, a cirillben is a megfelelö optikájú betüjeleket használják.

2012. aug. 28. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ja, én is írtam ezt, mint a 2-es, csak kicsit hosszabban.

Bocsi, hogy hosszú lett! :)

2012. aug. 28. 19:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy vannak,még nem jártatok orosz cseten? Miről maradtatok le xd

Még az oroszok is legalább 50%-ban a latin betűs klaviatúrát használják netezés során, nekik ez teljesen normális, hogy van mind a kettő, és váltogatják...

2012. aug. 28. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!