Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Te mennyire ragaszkodsz a...

Te mennyire ragaszkodsz a hazádhoz és hogy itt élj? Vagy inkább mennél innen ha lenne lehetőséged külföldre?

Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 14:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
6os : senki nem mondta h egy helyben kell maradnod,de ehhez nem muszáj elköltözni,lehet simán utazgatni is
2012. aug. 28. 15:07
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

Én is mennék.Szeretem a tájat,a kis falvakat,városokat,környezetet.

Viszont a megélhetés szinte lehetetlen és a magyar emberek is olyan...birkák.Már aki,tisztelet a kivételnek.

2012. aug. 28. 15:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehet abszurd de utazni nem szeretek :D Mármint nyaralni vagy hogy is mondjam. Különben is egy utazás nekem nem elég hosszú.
2012. aug. 28. 15:10
 14/15 anonim ***** válasza:
74%

Csak átmenetileg költöznénk el kicsit "megszedni" magunkat, de szeretnénk ha a gyerekeim itt járnának iskolába, ha a nagyszülőket nem csak fényképről ismernék.

A szüleink is ide kötnek minket. Tisztességesen felneveltek minket, ha idősek, esetleg betegek lesznek szeretnénk mellettük lenni.

Persze ha külföld vagy éhenhalás lenne a két lehetőség, akkor nem kérdés, mennénk.

2012. aug. 28. 15:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ragaszkodtam hozzá. Nagyszüleim mindkét szülői ágról osztrákok voltak, szüleim mégis magyarnak tartják magukat, igaz Magyarországon is születtek. Én ezt egyáltalán nem éreztem így, habár ott nőtten fel és a mai napig szívesen visszamegyek. Amit sajnálok hogy a Dunántúlon még sohasem jártam. Családomnak biztosan meg fogom mutatni, hogy hol nőttem fel, de nem mint hazámat.
2012. aug. 28. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!