Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mikor beszélgetnétek valakivel...

Mikor beszélgetnétek valakivel így?

Figyelt kérdés

Hogy a beszélgetésben csak a másik beszél, kérdez, hoz fel témákat, ti csak válaszolgattok neki és ennyi, esetleg néha hosszabban, de magatoktól nem mondtok semmit és nem hoztok fel témákat a beszélgetésben.

Mikor beszélgetnétek valakivel így, milyen esetben? Azért kérdezem, mert velem kb. mindenki így beszélget és nem tudom miért.

2012. aug. 28. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem ez olyan interjú-feelingnek tűnik. Nem is tudom, szerintem próbálj meg magadtól felhozni dolgokat!
2012. aug. 28. 09:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Te vagy az, aki nem beszél magától? Vagy a másik? Én akkor szoktam így beszélni, ha mérges vagyok valakire. Akkor csak tőmondatokban válaszolok és rá sem nézek. A kérdezős pedig... nem is tudom.. Olyan, mintha rá akarná bírni az embert, hogy beszéljen, mert magától egy szót se szól. Mintha az a bizonyos valaki olyan magába forduló, csendben szenvedő valaki lenne, aki nem szeret beszélgetni.
2012. aug. 28. 09:30
 3/5 anonim ***** válasza:
09.30 vagyok. A buzgómócsingok is így szoktak beszélni, hogy téged szóhoz sem hagynak jutni szinte.
2012. aug. 28. 09:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Én szoktam kérdezgetni meg beszélni a többiekhez ők meg csak röviden néha hosszabban válaszolgatnak, de maguktól semmit se mondanak meg semmi témát nem hoznak fel.
2012. aug. 28. 09:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez annak a jele, hogy valójábna nem akarnak veled beszélgetni, mivel a kérdezés az érdeklődés jele.

Én is rengetegszer estem abba a hibába, hogy mindenkit kérdezgettem, de mások engem nem, de tovább folytattam. Most már odafigyelek erre, hogy ha valaki nem hajlandó visszakérdezni, akkor én sem folytatom.y

2012. aug. 28. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!