Van rendezetlen ügyed valakivel, ami nyomja a lelkiismeretedet?
Verekedtem, és a sok balhé miatt..
De megváltoztam .
Én voltam az első.
Anyukám az akivel szemben nem tudok mit tenni. Egész gyermekkorom szenvedés volt miatta. Én sosem számítottam, csak a bátyám. Amikor megszületett a kisfiam és kértem tőle segítséget (néha vigyázzon rá, menjen el érte a bölcsibe, hogy én visszamehessek dolgozni etc...) akkor kerek perec csak annyit mondott, hogy én akartam a gyereket nem ő, oldjam meg magam. Erre nagyon nagyon kifakadtam és olyanokat mondtam, amiket senkinek nem lenne szabad (hogy dögöljön meg és hasonlók).
Azóta nem találkoztam vele. Ő nem keres, az unokája még soha egy kiszoknit, vagy egy mikuláscsokit nem kapott tőle, egyszer nem nézett rá, nem vette a kezébe...Viszont mindenkinek elmesélte, hogy én miket kiabáltam neki és engem hibáztat azért, hogy "nem láthatja az unokáját"...
Ha bármilyen módon is felvenném vele a kapcsolatot, tuti, hogy csak módot adnék rá, hogy bántson újra és újra. Jól nem sülhetne el.
Közben viszont nagyon fáj, hogy nincs anyukám, a gyerekemnek nincs nagymamája. Sajnálom, hogy fennhangon a halálát kívántam. De nagyon, nagyon, nagyon, nagyon haragszom rá. Most is :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!