Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az internete...

Mi a véleményetek az internetes ismerkedésről? Kapufa a dolog? Vagy van olyan akinek bejött vagy többnyire nem nyerő?

Figyelt kérdés
A kérdést direkt ide írtam mert gondolom itt többnyire felnőt emberek válaszolnak és nem 14-18 éves tinik.
2012. aug. 27. 19:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mi is az interneten ismerkedtünk meg, (chaten) 4évvel ezelőtt. Azóta már együtt is élünk, és tervezzük a továbbiakat.. :) Szerencsére nálunk nagyon jól sült el a dolog.

23/L 28/F

2012. aug. 28. 05:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Igen ,lehetséges,mint ahogy itt sokan írták.Én is interneten ismertem meg a párom,bár nem egy társkereső oldalon,holnap lesz a harmadik házassági évfordulónk.

Sok szerencsét neked.

2012. aug. 28. 06:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha jól tudsz szelektálni akkor bejöhet.

Csak egy tipp.Ne várj sokáig a találkozóval.Ha megismerkedsz valakivel és szimpi mihamarabb találkozatok.Barátnőim mind ott cseszték el hogy hónapokat leveleztek és csak aztán taliztak és nagy csalódás lett a vége mert akkora már tulságosan beleélték magukat és aztán meg koppantak.

Mi egy hét beszélgetés után talélkoztunk,10éve vagyunk együtt.Az első pasival is egy hét után találkoztam vele nem sült el jól a dolog de legalább hamar kiderült.

2012. aug. 28. 08:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi is a neten ismerkedtünk meg, már 3,5 éve együtt vagyunk és a mai napig nagyon szeretjük egymást!
2012. aug. 28. 09:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Mi is interneten ismerkedtünk meg, bő 3 éve együtt vagyunk.

Én 26/F, ő 23/L

2012. aug. 28. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!