Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi történt a könyvfanoknak....

Mi történt a könyvfanoknak. Ucoz oldallal? Régen jártam oda, de azt írja ki az oldal, hogy bezárt? Végleg bezártak, vagy csak elköltöztek?

Figyelt kérdés

2012. aug. 27. 16:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim válasza:
Én is nagyon szerettem az oldalt és amióta megszűnt nem találom. Ha valakinek meg van az új címük küldje már el nekem privát üzibe. Előre is köszönöm mert nagyon szeretném olvasni újra a könyveiket.
2013. jan. 3. 11:37
 42/65 huskym22 válasza:

Sziasztok! Nekem is írjátok meg légyszi priviben az új titkos oldal címét, vagy bármilyen elérhetőséget, amin írni tudok nekik.

köszönöm szépen

2013. jan. 6. 15:38
 43/65 anonim válasza:

Sziasztok!

Ha tudjátok, nekem is megtudnátok írni az oldal új címét. én is tag voltam, aztán egyszer csak megszűnt:S!!

Privibe várom az üzenetet!

Köszi

2013. jan. 8. 13:53
 44/65 anonim válasza:

Hello,

Nekem is meg tudná adni valaki az új címet? Nagyon szerettem azt az oldalt, és valaki meg tudná adni nagyon megköszönném! Kérem valaki küldje el privátba! Előre is köszönöm!

2013. jan. 9. 16:07
 45/65 anonim válasza:
Én is feliratkoznék azoknak a listájára, akik az új címet szeretnék tudni. Köszönöm:))
2013. jan. 12. 23:58
 46/65 anonim válasza:
Sziasztok! Valaki nekem is el tudná küldeni az új címet ha lehet? Nagyon hiányzik az oldal... annyi jó könyvet találtam ott :)
2013. jan. 13. 12:37
 47/65 anonim válasza:
És én is csatlakoznék az előttem írókhoz. Nagyon szépen megköszönném, ha valaki nekem is elküldené. :)
2013. jan. 20. 20:08
 48/65 anonim válasza:
Én is szeretném, ha valaki elküldené nekem! Köszönöm előre is!
2013. jan. 22. 10:46
 49/65 anonim válasza:

Sziasztok!

Ha tudjátok, nekem is megtudnátok írni az oldal új címét. én is tag voltam, aztán egyszer csak megszűnt:S!!

Privibe várom az üzenetet!

Köszi

2013. jan. 25. 22:04
 50/65 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is örülnék neki ha megkaphatnám az új címet! Előre is köszönöm!:))

2013. febr. 15. 19:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!