Mi történt a könyvfanoknak. Ucoz oldallal? Régen jártam oda, de azt írja ki az oldal, hogy bezárt? Végleg bezártak, vagy csak elköltöztek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 16:15
31/65 LexyViolette válasza:
Nekem is elküldené valaki?:)
32/65 olivery válasza:
sziasztok! Ha valaki tudja akkor eltudná küldeni nekem is privát üzenetbe?
33/65 szandi0626 válasza:
Sziasztok! Valaki megkapta már az új címet? Megtenné, hogy elküldi nekem is privátban?
Régi olvasójuk voltam, és már nagyon hiányoznak a könyveik ;) Köszi előre is!
34/65 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem is elküldené valaki a címet? Én is regisztrálva voltam, és annyira jó lenne megint megtalálni őket! :) Köszönöm!
35/65 anonim válasza:
Kérlek engem is értesítsen az aki tudja az új címüket. Mostanság sehol nem találom őket és fontos lenne ! Előre is köszönöm ;D
37/65 anonim válasza:
sziasztok nekem is elküldenétek az új oldal címét léci :)
38/65 cili8 válasza:
Helló! Én is regisztrálva voltam, de sajnos nem találom őket azóta, amióta eltüntek, pedig jó lenne, nagyon jó oldal volt. Valaki el tudná nekem is küldeni priviben az új címüket? Köszönöm.
39/65 anonim válasza:
Lenne olyan kedves valaki és nekem is elküldené? :) Köszönöm :)
40/65 anonim válasza:
Én és megszeretném kapni privibe! Hálás lennék! Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!