Mi történt a könyvfanoknak. Ucoz oldallal? Régen jártam oda, de azt írja ki az oldal, hogy bezárt? Végleg bezártak, vagy csak elköltöztek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 16:15
1/65 anonim válasza:
Az az oldal bezárt, de elvileg nem szűnnek meg, hanem a régi oldalt fogják használni, aminek sajnos nem tudom a címét. Ha esetleg te tudod, akkor légyszi privátba írd meg nekem.....vagy valaki!!!
2/65 anonim válasza:
Igen, valaki felnyomta őket, ezért valamilyen szupertitkosított oldalra átmentek. Nekem sikerült is beregisztrálnom oda, aztán a párom egy víruskeresőt lefuttatott a gépünkön, ami törölte a Kedvencek-ben elmentett oldalak címeit. Szóval ha valaki el tudná küldeni nekem is az új oldal címét, kérem, kérem, kérem, tegye meg (priviben)!
3/65 anonim válasza:
Hu, az jol hangzik, ha uj helyen mukodnek :) az új oldal cimét én is szeretném megkapni. Légyszi ha vki tudja nekem is juttassa el.
4/65 alinov válasza:
Én imádtam azt az oldalt,ugyh ha vki tudja az új címét légyszí nekem is küldje el privipe!!!
5/65 anonim válasza:
Én is nagyon szerettem, igaz ritkán néztem fel, így nagyon meglepődtem mikor láttam, hogy bezárt, ha valaki tudja az új címet kérlek küldje el nekem is. Előre is köszönöm.
6/65 Mesi13i válasza:
Én is imádtam azt az oldalt, és sajnálom, hogy elköltöztek.
Ha valaki tudja az új címet privátban írja meg, megköszönném.
7/65 anonim válasza:
Sziasztok, én nem tudok róla, hogy átmentek-e máshova, de ha tényleg átköltöztek egy titkos lapra, lécci írjátok már meg a címét priviben. :)
8/65 Diantha válasza:
Sziasztok én se tudom hova költöztek :(, légyszi írjon privibe aki tudja! Előre is köszönöm :)
9/65 anonim válasza:
Nagyyon szeretném én is megtudni az új oldal címét, kérlek küldjétek el nekem is. Próbáltam írni a régi e-mail címükre de nem érkezett válasz.
10/65 anonim válasza:
Sziasztok. Én is azt hallottam, hogy átköltöztek új oldalra, de annak a címét sajnos nem tudom. Ha valaki tudja meg tudná írni nekem is priviben? Nagyon hiányzik. :( Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!