Szerintetek képes egy olyan ember megváltozni, aki hazudozó, ha elmegy orvoshoz? .
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 18:36
11/19 anonim válasza:
Amíg egyszer jól be nem égetik, addig biztosan nem. Orvos ide vagy oda.
12/19 anonim válasza:
nem hiszem. talán, ha ő is nagyon akarná. úgy mint az alkoholelvonó. de szerintem félne attól, hogy ha igazat mond, nehezebb lesz az élete. plusz ha utólag kiderül, hogy hazudozott, embereket veszthet el.
nem sokan vállalják.
13/19 anonim válasza:
NEM !!! Vesződtem néhány évig egy ilyen beteggel, csak az én egészségem bánta, miközben Ő vígan élt a hazug világában.
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönom, a válszokat.Megerősített abban,ahogy en gondolom,hogy kutyából nem lesz szalonna.Aki 30 éve ilyen az nem fog megváltozni,terápia ide -oda.....
2012. aug. 27. 09:19
15/19 A kérdező kommentje:
Aki képes olyat hazudni,hogy gyereke meghalt autóbalesetben,pedig nem is volt gyereke....Egyébkent az ex páromról volt szó,akitől vegre sikerult megszabadulnom,tudtam,hogy halmozottan beteg,de magam se akartam elhinni.Sajnos ő az az eset,akinek minden második szava hazudozás.Megkeresett a legújabb barátnője,hogy elviszi orvoshoz,de mellettem meg nímfomán is..Erkölcsi ertékrendszere pedig nincs.Mindig beteg(kitalálta stívmutetje lesz es kozben azon a napon mentek nyaralni)A saját anyámnál,bepróbálkozott sexuálisan.En nem akarom elhinni,valki ilyen torz,ambivalens,szemelyiseggel,hogy tud létezni.Az új barátnője fog következni,akit tonkre fog tenni..De ez már nem az en dolgom.Tudnek meg Róla írni,hogy mennyi mindent hazudott már,de felesleges.Azzal is egyetertek,ha csoportosan lenne lejáratva,csak akkor tanulna a hibáiból,vagy maximum keresne egy új várost magának:):):):)
2012. aug. 27. 09:50
16/19 anonim válasza:
Szerintem ezzel a pasassal én is éltem.
17/19 anonim válasza:
Vagy pszihopata, vagy mithomániás. Akármelyik is, nem változik. A gyerek sztoriból én inkább az elsőt feltételezném.
A mithomániás mindenről hazudik, ködösít, színesít, sztorizik.
Pl:
A pszihopata azt mondja, rettentő éhes, nem evett egész nap, közben megtalálod nála a szendvicses zacskót.
A mithomániás elmeséli, milyen finom gordon bleu-t evett egy étteremben, részletezi még a köretet is. Apró hibákat találsz a történetben. Aztán a szendvicsmaradékot megtalálod.
18/19 anonim válasza:
A pszichopatára nem a hazugság a legjellemzőbb.
19/19 anonim válasza:
Léteznek ilyen emberek. Folyton hazudnak. Én is ismertem egy ilyent. Vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!