Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy szakítsam meg a kapcsolat...

Hogy szakítsam meg a kapcsolatot egy barátommal? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Na szóval, van egy illető, már nem akarok vele barátkozni, meguntam kész, nem kell nekem! hogy távolodjak el tőle?

mindig ir -.- be is probálkozott de 1000x elmondtam neki h NEM! csak barátok, de már barátnak sem kell...lehet h ez most így kicsit erős

2012. aug. 26. 17:51
 1/6 yuda ***** válasza:

Az írást könnyen megoldod. Nem tudom hol ír, de legtöbb helyen van az a bizonyos tiltó gomb. Használd és garantáltan több üzenetet nem kapsz tőle.

Nem tehet mást, kénytelen lesz szembesülni a helyzettel.

2012. aug. 26. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is letoltom azt, aki folyton zaklat. Ennyi.
2012. aug. 26. 17:59
 3/6 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem zaklat. elmondtam neki h csak BARÁTOK. és ő tartja is magát ehez. de nekem barátként sem kell már kicsit idegesít, szval meg akarok szabadulni tőlle. nagyon csunya hogy ilyeneket irok egy emberre. nem tudom letiltani, mert élőbe is összefuthatunk és az kellemetlen lenne.
2012. aug. 26. 18:01
 4/6 anonim válasza:
szerintem meg kéne beszélned vele, hogy eleged van már abból h folyton ír és hogy ne legyetek barátok... nem veszítesz sokat vele ha ennyire utálod. az meg ne érdekeljen hogy bunkónak tart majd :)))) be yourself. ;) xx. tudod h ki vagyok :p
2012. aug. 26. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért egy helyen laktok? Mi benne az idegesítő, hisz tartja magát a barátsághoz. Miért jutottál ilyen döntésre? Ha egyszer kellet, akkor mi változott? Segíts, hogy segíthessek
2012. aug. 26. 21:05
 6/6 A kérdező kommentje:
igen, egy városba, szóval elég nagy az esély rá, hogy összefussak vele. nem tudom komolyan. csak már nemkell (tudom, ez így durván hangzik, mivel emberről van szó nem pedig tárgyrol)
2012. aug. 26. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!