Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányokat kérdenék, kinek volt...

Lányokat kérdenék, kinek volt balhéja, bunyója cigánycsajjal?

Figyelt kérdés
Miért volt a konfliktus, és mi lett a vége, ki nyert a bunyóban?

2012. aug. 26. 10:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
36%

Nekem nem volt, nem alacsonyodok le hozzájuk.

Egyébként 10-ből 9-szer a cigány nyer.

2012. aug. 26. 10:41
 2/13 anonim ***** válasza:
79%

Nekem volt, pedig én sem alacsonyodom le hozzájuk. De ha megtámadnak, az talán nem az én "lealacsonyodásom" miatt történik.

Olyan 16 lehettem, este mentem haza télen egy viszonylag eldugott környéken. Aztán jött szembe két cigány ribi, és az egyik megkérdezte, hogy van a cigim. Mondtam, hogy nem dohányzom, és tovább mentem. Láttam, hogy jönnek utánam, majd kis idő múlva az egyik elkapta a hajam és lerántott a földre. (fenékig érő hajam volt)

Elkezdett tépni, meg ütni a fejem, a másik meg rugdosott. Aztán húztak is a jeges úton. Valahogy kapálóztam, és az egyiket p*nán tudtam rúgni, így az összegörnyedt. A másik odaszaladt hozzá, és gyorsan felpattantam, és hazáig rohantam.

Mivel ketten voltam, én meg egyedül, esélyem sem volt a győzelemre. Valamint hátulról támadtak. (szokásuk, szembe támadni nincs pofájuk)

Utána azért sikerült őket kicsi rendbe rakatni ;)

2012. aug. 26. 11:31
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

nem vagyok lány és balhém se volt..

DE utálom a rohadt patkány cigányokat mert a 99% ilyen és még ők sírnak h mért utáljuk őket..hát ezért.ha egyedül van összeszarja magát és ha valaki csúnyán néz rá vagy netán mer rá valamit mondani ami neki nem tetszik falkában jön vissza..undorítóak

és pont ezért "nyernek" ők a legtöbbször verekedésben mert nem egyedül vannak

2012. aug. 27. 16:26
 4/13 anonim ***** válasza:
80%

Kedves első, tudod nem tőled függ ám, hogy elkapnak e, vagy sem. Nem kell ahhoz lealacsonyodni. Na de majd hátha egyszer te is megtudod. ;)

Nekem is volt balhém. Sétáltam egy barátnőmmel, és szembe jött egy cigány banda. (8-10 fő)

Az egyik pasi nagyon megnézett, és fütyülgetett is. Aztán elmentünk egymás mellett, nem is néztem rájuk. Utána csak azt hallottam, hogy valaki fut a hátam mögött, és egyszer csak azt éreztem, hogy valaki úgy tarkón vág, hogy összeestem. A cigány pasi hülye nője volt. Nem bírta elviselni, hogy a pasija más nőkre is ránéz, meg fütyülget neki. Ezért nekem rohant, és futás közben adott egy baromi nagy tockost.

Barátnőm gyorsan felsegített, ez a hülye k*rva pedig addigra már el is szaladt, vissza a többiekhez.

Legszívesebben felakasztva látnám.

2012. aug. 29. 09:05
 5/13 A kérdező kommentje:
Na utolsó ez elég komoly lehetett. köszi a történetet.
2012. szept. 7. 07:14
 6/13 anonim ***** válasza:
52%

Kdves utolsó !

Na, felőlem pontozgathatsz, meg mosolygó fejezhetsz, akkor is tudom, hogy milyen a cigányok, köszi. És ha nem tudnád, én is legalább annyira utálom őket, mint te, ráadásul miskolci vagyok, úgyhogy nem kell megmagyaráznod.

És ne kívánj ilyen szép dologkat másnak, nehogy visszaforduljon...

2012. szept. 7. 15:30
 7/13 anonim ***** válasza:
51%

Mibajod? Ki pontozott téged? Ne légy már ilyen kis naiv, nem alacsonyodom le addig, hogy pontozgassak. :)

Volt egy elég flegma megjegyzésed. Erre reagáltam, semmi több. De most megyek és megkorbácsolom magam. :)

2012. szept. 10. 22:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Bocsika, mindjárt zarándokútra indulok, éd átgondolom, miféle szörnyűséget írtam !

Miféle flegma megjegyzésről beszélsz ? Szerintem mindenki próbálja őket olyan messzire elkerülni, ahogyan csak lehet.

Vagy véded ezeket ? Nekem nem úgy tűnt.

Továbbra sem értem a problémád.

2012. szept. 11. 16:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, azért hülyeségeket tényleg nem kell a másiknak kívánni.

De tényleg elég furcsán fogalmaztál kedves első. Kb olyan, mintha minket hibáztatnál azért, mert meggyapáltak. Lealacsonyodás. Mint írtam is, megtámadtak, nem kellet sehova sem lealacsonyodnom. Az talán már csak nem az én hibám.

Egyébként a kormányon kívül biztos nem védi őket senki.

2012. szept. 12. 10:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor bocs, ha félreérthető voltam, de csak a cigányok irányába volt degradáló a mondanivalóm.
2012. szept. 12. 16:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!