Csak én érzem spiclinek azokat, akiknek nagyon sok pontjuk van válaszok értékeléséből?
Szerintem azt mondják, amit a kérdező hallani szeretne és ezért pontozzák fel őket.
Mondjuk én azért vagyok mindig lepontozva, mert hülye kérdésre hülye választ adok és az ilyesmit elpoénkodom.
Amúgy nem stébert akartál írni?
A spicli valahogy nem illik ide.
A spicli a besúgó, aki másokat hoz rossz helyzetbe az általa ismert információ kiadásával. Ez a szó sehogy sem illik ide.
Van egy ember aki ezt nagy tételben csinálja. Most van pontja válaszokból, néhány hónapja 0 válaszolt pontja és 7000 értékelt pontja volt, így az összesített toplistán is az elsők között volt. Nem irigylem tőle az elért pontszámát, de nem is tartom normálisnak, hogy valaki csak azért tölt el itt órákat az oldalon, hogy ugyanazt a választ adja amit a többség. Ahol 100% van, ott ő is zöld kezet ad, ahol 0%, ott ő is piros kezet ad, így a pontkiosztás alapján csak növeli az összesített pontszámát.
Kicsit olyan szerencsétlennek tűnik, aki az oldalon elért helyezéssel akar valamilyen elismerést szerezni, pedig ha inkább a tudása szerint normálisan válaszolna, akkor még köszönetet is kapna pár embertől és ez sokaknak jól esik.
Ez most már csak félig igaz, mert közben elkezdett pár választ is adni, gondolom a kérdező is rá, vagy az ilyen emberekre utalt, akiknek nincs felmutatható érdemük, csak generálják maguknak a pontszámot pár kattintással.
Ja, tényleg félreértettem.
Eddig nem is tudtam, hogy van ilyen toplista.
"A spicli a besúgó, aki másokat hoz rossz helyzetbe az általa ismert információ kiadásával."
Ha másokat szándékosan lepontozol, azzal az illetőt rossz helyzetbe hozod, hiszen százalékot és ezáltal a válaszainak a hitelességét veszíti el valamilyen mértékben. Kétségtelen, hogy a szó hagyományos értelmében nincs szó információkiadásról, ugyanakkor mivel a lepontozás megjelenik a válaszban, valamelyest mégis van, hiszen mások által láthatóvá válik a negatív értékelés.
"gondolom a kérdező is rá, vagy az ilyen emberekre utalt, akiknek nincs felmutatható érdemük, csak generálják maguknak a pontszámot pár kattintással"
Igen, nagyjából erre gondoltam, bár én már azt is kicsit soknak tartom, ha valakinek 20-30 ilyen pontnál több jön össze egy hónap alatt. De mondjuk az még a több ezerhez képest semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!