Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Barátságban mindegy a korkülöm...

Barátságban mindegy a korkülömbség?

Figyelt kérdés
14/l 26/f
2012. aug. 24. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
ja nincs, addig amíg tényleg barátságról van szó
2012. aug. 24. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:

nincs megszabva a kor...

de nincsenek egy szinten az is tuti.

Más egy 20 éves lány és egy 26 éves pasi barátság, és más ez a 14-26.....teljesen más, a 14-es..az gyerekes m

2012. aug. 24. 19:59
 3/6 anonim válasza:
50%
én nem is a korkülönbségbe, hanem abba "kötnék bele", h szerintem nincsen barátság fiú és lány között :)))
2012. aug. 24. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
nem tudom ez mennyira igaz, mert a részemről oké én minden volt barátnőm megb******************tam volna, de talán a részükről nem mind volt így velem :) --> ez a barátság, amikor a végén csak nincs szeeeeex
2012. aug. 24. 20:08
 5/6 anonim válasza:
és amikor az egyik fél többet érez a barátságnál és a vonzalomnál? ha az egyik szerelmes, már akkor sem barátságról beszélünk :)
2012. aug. 24. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:
ha a fiatalabbik koraérett, és az idősebbik meg gyerekesebb a korához képest, akkor simán. akkor sem értem, hogy miért gyakorikérdésezőkre bízzák ennek az eldöntését. baráti kérdésekben te döntesz. amúgy akkora hülyeség, miért ne lehetne fiú és lány között barátság, fárasztó ez a téma már. Nem lehetetlen, de ha eleve így áll hozzá az ember akkor talán tényleg nem lehet.
2012. aug. 25. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!