Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy ilyen ember minek van...

Egy ilyen ember minek van fenn közösségi oldalon? (facebook)

Figyelt kérdés

Tudom-tudom, nagyon gyerekes a kérdésem, meg amúgy is mi közöm van hozzá...DE ENGEM IDEGESÍT!

Szóval van egy ismerősöm facebookon, és soha nem csinál semmit. Mármint fönn van neki 2 db kép, és ennyi. Ismerősei folyamatosan növekednek, de semmi egyéb.

Valamelyik nap írtam neki (szívesség), erre még csak nem is válaszolt. Chatre is be van jelentkezve, arra is írtam, de semmi.

Már kérdeztem másokat is, hogy velük is ilyen e, és azt mondták, hogy igen. Nekik sem ír vissza, és minden fényképjelölést is töröl, amin nagy ritkán bejelölik.

Az unokatestvére telerakja az oldalát csupa hülyeségekkel, de azokra sem reagál semmit. Biztos, hogy napi szinten több időt is tölt az oldalon, mert látom.

Egy ilyen embernek minek közösségi oldal? Semmit nem csinál rajta. Lehet, hogy csak kutakodik mások után? :D

Aki nem akar, az ne válaszoljon! ;)

2012. aug. 24. 19:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van facebookom, csak sajnos az emberek értelmetlenül használják, csupa felesleges "poénra", agyzsibbasztó szarságokra, úgyhogy lassan én is törlöm magam. Nem vagyok kíváncsi se a taggekre, se a lájkokra, se semmire, bár szerencsére az ilyen fárasztó, "nincsjobbdolguk" ismerőseimet már töröltem. : )
2012. aug. 25. 00:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Ő ilyen.

Lehet, hogy egyesekkel kifejezetten csak levelezik, de az is lehet, hogy keres, figyel v.kit.

2012. aug. 25. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!