Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy ilyen ember minek van...

Egy ilyen ember minek van fenn közösségi oldalon? (facebook)

Figyelt kérdés

Tudom-tudom, nagyon gyerekes a kérdésem, meg amúgy is mi közöm van hozzá...DE ENGEM IDEGESÍT!

Szóval van egy ismerősöm facebookon, és soha nem csinál semmit. Mármint fönn van neki 2 db kép, és ennyi. Ismerősei folyamatosan növekednek, de semmi egyéb.

Valamelyik nap írtam neki (szívesség), erre még csak nem is válaszolt. Chatre is be van jelentkezve, arra is írtam, de semmi.

Már kérdeztem másokat is, hogy velük is ilyen e, és azt mondták, hogy igen. Nekik sem ír vissza, és minden fényképjelölést is töröl, amin nagy ritkán bejelölik.

Az unokatestvére telerakja az oldalát csupa hülyeségekkel, de azokra sem reagál semmit. Biztos, hogy napi szinten több időt is tölt az oldalon, mert látom.

Egy ilyen embernek minek közösségi oldal? Semmit nem csinál rajta. Lehet, hogy csak kutakodik mások után? :D

Aki nem akar, az ne válaszoljon! ;)

2012. aug. 24. 19:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
igen, lehet hogy csak kutakodik mások után. vagy képzeld van ott egy csomó írás, esetleg azokat olvassa. nem kell mindenkinek megnyilvánulnia.
2012. aug. 24. 19:37
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem, megnyilvánulnia valóban nem kell, de azért válaszolni még lehetne.

Miféle írások? Olyanok is vannak? :D

2012. aug. 24. 19:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is kb. így csinálom (kivéve a nem reagál részt, mivel számomra pont csak ezért van) és azért, mert 1) aki ismer az abból a kevés infóból is ismer (vagy megkérdezi tényleg az vagyok-e) 2) aki nem ismer annak semmi köze hozzá. És csupán az osztálycsoport miatt vagyok fenn. Illetve először egy játék miatt regisztráltam, aztán osztálycsoport miatt használni is elkezdtem.
2012. aug. 24. 19:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még mindig jobb, mintha másodpercenként lájkolna minden szart...
2012. aug. 24. 19:53
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Én azért vagyok fönt hogy 2 rokonommal tartsam a kapcsolatot, ennyi. Sok embert be sem jelöltem, csak 1-2 családtagot jelöltem vissza. Ezen kívül belájkoltam egy csomó dolgot ami érdekel (sorozatok, zenészek, stb.), mert onnan hamar lehet értesülni az újdonságokról, pl. mikor lesz új évad, új album, és ilyenek. Fotóm nekem sincs fent, ha valaki bejelöl törlöm. Te meg buta vagy.
2012. aug. 24. 20:11
 6/12 A kérdező kommentje:

Értem-értem, de azt ne mondjátok már, hogy nem pofátlanság, hogy nem reagál. Egyszer már ki is töröltem ezért, mert úgy gondoltam, hogy aki válaszra sem méltat, azt én nem ismerem.

Erre visszajelölt...

Nem vagyok vele rosszba, nem tartom vele szorosan a kapcsolatot, egy éve nem is láttam már. De hogy ez a rendszeres "leszarlak" akkor is zavar. És amikor megláttam az adatlapját, hogy semmi nincs az ég egy adta világon, akkor kezdtem el gondolkodni, hogy ez furi. Aki ennyire el akar menekülni a nyilvánosság elől, az ne regisztráljon ilyen oldalra.

2012. aug. 24. 20:26
 7/12 A kérdező kommentje:
5-ös: lehet, hogy szerinted az vagyok. De tudod, mit? Leszarom, hogy mit gondolsz. :D
2012. aug. 24. 20:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem vagy buta, kérdező. Én is parasztságnak tartom azt, ha valaki nem képes válaszolni egy nyomorult levélre. És én is tartom magam ahhoz, hogy aki ennyire antiszoc, az ne regisztráljon ilyen oldalra.

Nekem is volt egy pár ilyen ismerősöm, de tiltottam őket. Mint ahogy azokat is, akik telenyomták mindenféle baromságokkal az üzifalamat.

Én is csak a szűk baráti társaság miatt vagyok fenn, de ha valaki ír, arra válaszolok. Pláne, ha az illető szívességet kér, még ha nem is tudok neki segíteni.

2012. aug. 24. 20:32
 9/12 anonim ***** válasza:

Én például csak azért léptem fel, mert valami alkalmazáshoz szükség volt a tagságra. Egyébként semmi értelmét nem látom, hogy bejelölgessük egymást kétszáz emberrel, akivel valamikor volt valami közünk egymáshoz, de azóta semmi.

Van néhány rokonom és néhány igazi barátom, akikkel legszívesebben személyesen beszélgetek, illetve E-mailezek.

2012. aug. 24. 22:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"Az unokatestvére telerakja az oldalát csupa hülyeségekkel, de azokra sem reagál semmit. Biztos, hogy napi szinten több időt is tölt az oldalon, mert látom. "

És azokkal a hülyeségekkel szerinted mindenki akar foglalkozni?

2012. aug. 25. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!