Miért akarja az anyukám, hogy ugyanolyan legyek, mint a többi lány? 16/L
Mindig próbálok úgy öltözni, hogy hogy eltérjek az átlagtól, ne nézzek ki úgy, mint a többi lány, és amikor felveszek valami egyedi szerelést, anya megjegyzi, hogy miért nem öltözködök úgy, mint a többi lány, és hogy elferdült ízlésem van... Vásárlásnál is mindig azzal jön, amikor megpróbál meggyőzni, hogy vegyük meg azt a ruhadarabot, amit kiválasztott nekem, hogy ilyeneket lát a többi lányon is. Miért kéne nekem is beolvadni a tömegbe? Miért nem öltözködhetek a saját akaratom szerint?
16/L
Mennyire extrém a megjelenésed? Mert ha túlságosan akkor megvan a válasz, de ha csak kicsit szeretnél kitűnni akkor lehet megtudod győzni, hogy neked ez így jó. (tehát pl nem lila haj kilógó melltartó, fültágítós fülluk, szakadt harisnya és olyan miniszoknya amiből kilóg a feneked)
Ha túl kihívóan öltözködsz akkor érthető anyukád miért nem szeretné, hogy így nézz ki (más, hogy nagyon nem tud mit tenni)
Ha ízlésesen vagy más akkor meg lehet van valami gyerekkori frusztrációja, hogy ő más volt, mint a többiek és ezért kinevették, vagy ilyesmi és csak téged szeretne megóvni ettől.
Meg kellene őt kérdezni, hogy mi a baja a stílusoddal és miért akarja, hogy úgy nézz ki, mint más. Ne támadóan kérdezd, hanem elbeszélgetős stílusban, hátha meglesz a válasz :)
Nem ízléstelenül vagyok különc, nem vagyok sem rocker, sem punk, semmi ilyesmi.
Hanem elegánsan öltözködöm, szeretem a nőies ruhákat. Hasonlít a stílusom Blair Waldorf stílusára a Gossip Girlből, általában én is olyan ruhákat hordok, mint ő. De anya szerint egy tinilánynak nem így kell öltözködnie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!