20 éves frissen érettségizett birka miként tud a kormány és a rasszizmus stb. ellen "dolgozni"? (Bővebben lent)
Idén érettségiztem, sajnos az egyetemről lecsúsztam, de ez talán nem is lényeg. Inkább az, hogy mostanában kezdett kinyílni a szemem, hogy mekkora pusztítást végeznek ebben az országban, mennyire elterjedt a rasszizmus, hogy milyen rossz lett a közhangulat, stb. és szeretnék én is ezek ellen fellépni, nemtetszésemet kinyilvánítani. Viszont vidéken lakok, és nyilván így egymagamban nem "menthetem meg a világot" viszont az már nem érdekel, hgoy a saját kis önös érdekeimmel foglalkozzak, hogy csak engem felvegyenek, csak nekem legyen munkám, csak én csak én. Eddig arra gondoltam, ki kell innen húzni külföldre, lett is volna rá lehetőségem, de akkor mi lesz azokkal, akiknek nincsen, és itt maradnak?? Én végső soron mégiscsak azt szeretném, ha Magyarország is egy élhető hely lenne, és nem kellene azért elmenekülnöm innen, hogy valamiféle megélhetést biztosítsak saját magam számára.
Nem akarok hallgatni, és vétkesek közt cinkos lenni, viszont nem vagyok egy akaratos, erős személyiség, milyen lehetőségeim vannak, hová fordulhatok?
Szia!
A 4. vagyok, csak annyit, hogy a fémgyűjtők még 1 országban sem tudtak beilleszkedni. Lásd, magyarországon több, mint 600 éve vannak jelen és soha nem szerették őket az életvitelük miatt. Teljesen eltérő kultúra.
Kanada is pont miattuk szigorított a letelepedési törvényen.
Ha tudsz, akkor mutass nekem legalább egyetlen egy olyan országot, ahol megbecsült tagjai a társadalomnak, ahol ők viszik előre a gazdaságot.
Nem tudsz? Na látod...
Kicsi fiú!
Az ország azért rohan a szakadékba, mert évszázadok óta mindenki a dolgozó, normális emberek vérét szívja, a vezetők, pedig gyáva sz*rok, akiknek a pénz és a hatalom mindennél fontosabb.
Amit te, liberális, rasszizmusnak hívsz, az a türelmünk rohamos fogyatkozása, amiért szó nélkül el kell tűrnünk az inzultálást nappal és éjjel, hogy az illegálisan itt tartózkodók néhány év alatt, a törvényt megsértve megszedik magukat az éhbérért dolgoztatott magyarok munkáján, és a hatóságok tehetetlenségét, melyeknek kezeit "emberjogi" intézkedések kötik meg.
Az te sem gondolod komolyan, hogy végtelen az emberek tűréshatára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!