Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ilyen helyzetben ti mit tennétek?

Ilyen helyzetben ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Volt lakótársam elkezdett kavarni összevissza,először azt mondta,hogy már van lakás,nemrég voltak nálunk,és azt mondta,h nincsen lakása,és vissza akar jönni a régi helyre,és azt akarták,hogy intézzem el neki a régi helyet.Kételkedtem abban,amit mondott,ezért rákérdeztem egy csoporttársamtól,aki mindkettőnkkel jóban van,hogy mi a szitu.Ő azt mondta,hogy a volt lakótársam és ő és még egy csaj együtt keresnek lakást.Arról ez a másik lány nem tudott semmit,hogy a volt lakótársam vissza akar jönni hozzánk. Ez a másik lány írt a volt lakótársamnak,h akkor most mit akar,de a volt lakótársam azt mondta neki,h döntse el ő...de hiszen a volt lakótársamnak nincs lakása,nem neki...itt a szeptember lassan.és egyikünk se tudja most akkor,hogy hol és hány személynek kell a lakás,mivel a volt lakótársam azt várja,h mi intézkedjünk helyette.
2012. aug. 24. 09:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom a hátterét, hogy miért döntött a fekálakeverés mellett, de szerintem hagyd a fenébe, ne közösködj vele. Keress egy szobát, vagy társulj be másokhoz. (Kolit nem kérhetsz? Még az is jobb, mint a bizonytalanság...)
2012. aug. 24. 09:21
 2/6 A kérdező kommentje:
már van szobám,hálistennek,de a kis sz.rkeverőt nem tudjuk lekoptatni
2012. aug. 24. 09:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez legyen életed legnagyobb problémája...
2012. aug. 24. 09:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyszerű: Megmondod, h tudtoddal már nem tud visszajönni, sajnálod. Ennyi.
2012. aug. 24. 09:29
 5/6 A kérdező kommentje:
nem ez életem legnagyobb problémája
2012. aug. 24. 09:29
 6/6 A kérdező kommentje:
megmondtam,h nálunk már nincs hely,nem fogta fel se az anyja,se az anyámasszonykatonája csaj
2012. aug. 24. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!