Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az emberek miért foglalkoznak...

Az emberek miért foglalkoznak a "különcökkel"?

Figyelt kérdés
jelen esetben saját magamra gondolok.. együtt vagyok párommal már pár éve.. nem illünk össze, abszolut különbözőek vagyunk, de sztem ez nem baj, sőt! viszont azért cincognak rajtunk, mert külsőleg is így van, nem illünk össze. párom olyan magas mint én, vékony. én ducibb vagyok. ő arca furcsa, mindenki megjegyzi mert azt mondják, borzasztóan néz ki. nem egy fotogén alkat és nem is egy "brad pitt", de én sohasem a külsőségekre mentem rá. ráadásul én régebben modellkedtem (mikor még vékony voltam), így azt mondják nem illünk össze még arca sem, sehogy sem. nem vagyunk egy igazi pár, sőt.sokszor megnéznek az utcán, ráadásul én kb 20 évesnek nézek ki míg párom 50-nek. és volt hogy az apukámnak néztek, és hasonlók. minket nem érdekel, de manapság valahogy nem vonzódom hozzá. együtt élünk, elvagyunk így, szeretem és ő is. csak nem tudom, így működhet e egy kapcsolat. sztem igen, de kíváncsi lennék más véleményére, tapasztalatokra. nem megerősítés céljából, csak úgy érdekel.. előre is köszi 30/N
2012. aug. 21. 21:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Gondolom irigykednek, hogy egy "olyan" pasinak hogyan lehet olyan nője, amilyen Te (gondolom szép vagy, ha modellkedtél). A többi már csak irigység és meglepettség, hogy miért pont őt választottad. :) Örülj neki, ha így gondolják és szeresd annál jobban a párod.
2012. aug. 21. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!