Most akkor mi a helyzet a világvégével? Aggódnom kellene?
Ezzel az aggódnom kellene kérdéssel már kissé elkéstem, mert aggódom!!!!!
Mindenhol ezt hallom, hogy világvége lesz (2012ben?). (Szerintem már most is az van de mindegy...)
Ha valami idióta megjósolja, az engem nem érdekel... nem törődöm vele.
Viszont azt is hallottam, hogy van alapja mert valami vihar lesz. Vagy meteor akar becsapódni megint esetleg?
Nem tudom, nem néztem a tv-t. Csak hallottam mindenfélét.
Most akkor mi a helyzet??????
2012ben engedik ki egy ismerősömet a börtönből :DD és akkor lesz a londoni olimpia is, nem? Meg a focik?! Hát én évek óta ezekre készülök.
Ráadásul a pasimat meg akarom nézni esküvői cuccban, és még komolyan szóba se került az esküvő! Nem bírom ki, ha most valami baromság közbejön, valakit szét szaggggaaaatokkkkk!
Ti mit tudtok az ügyről?
A maják naptárja akkor nullázódik és lesz valami fura bolygóegyüttállás de ennyi.
A maja naptár simán átfordul, nullázódik, és újra kezdődik egy naptár-ciklus...
Ennyi az eégsz...
Meg hallottam oylat, hogy elkezdődik a tényleges "vízöntő-korszak" de a fene tudja, csillagászatilag asszem már benne vagyunk, kiléptünk a halakból
ettől sokan spirituális felemelkedét és bölcsebb emberiséget vának, de nemhiszem, hogy rövidtávon ez megvalósulhat... Majd ha elfogyott az olaj és a szén is, majd akkor...
nem értem h honnan veszik ezek a s€ggfej jósok ezeket-.-
sima állampolgár mint pl én miért nem látok jöv hétre nagy vihart stb...
v bomlott az elméjük és részlegesen előjön náluk v vmi egészen más de ijesztő
Az elmúlt 200 évben kb. 49-szer jósolták már meg a világvégét....
Jó pénzért te is rendelhetsz gázmaszkát, atombiztos talicskát, viztisztítót a "világvége-utánra"...
De jobban jársz ha árulod ezeket!
Ne maradj ki te sem a 21. század legnagyobb üzletéből!
lebuktál gazfickó!
aki ilyen hosszú szöveget hiba nélkül le tud írni, az nem tesz fel ilyen kérdést. máskor ügyesebb legyél, és legalább egy "lessz"- t, vagy "ijen"- t illesz be...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!