1/19 anonim válasza:
Nincs mert különben semmibe vesznek és kiközösítenek ezek a kisbu*ik. Ez a trendi, hogy amerre csöngetnek a birkáknak arra kell menni. Ha nem arra mész nagy ívben le fognak sza*ni. Kötelező hülyeségeket és reklámokat nézegetni, kötelező nyalikázni a barátoknak és haveroknak, hogy emberszámba vegyenek. Ez a szép új világ. Próbáld meg a BEBO-t, de ott sem különb a helyzet. Akkor vagy csak valaki, ha kismillió ismerősöd van. Különben lazán eltaposnak a szemetükkel.
2/19 anonim válasza:
Attól függ, milyen a baráti köröd. Ha ők csak a fb-on élik a szociális életüket, akkor kénytelen vagy követni őket. De vannak emberek azon kívül is, szóval igen, van élet a fb-on túl. :)
3/19 anonim válasza:
Senkinek sem kötelező a facebookon élni az életét. Az, egy dolog, hogy valaki azt teszi. Nekem azért van facebookon, mert az ismerőseimet rendszerint ott tudom megtalálni/elérni, mivel az emberek többsége nem használ már MSN-t sem. Ha pedig úgy van, akkor ráírok a cseten, és megbeszélem vele az adott dolgot. Olcsóbban kijövök, mintha telefonálnék, vagy SMS-t küldenék. De egyébként nagyon ritkán "lájkolok", írok kommenteket. Megosztani meg tulajdonképpen semmit nem osztok meg. Én nem tulajdonítok nagy jelentőséget az oldalnak, de azért nem olyan rossz.
4/19 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok fent, ezért lassan az az érzésem, hogy nem is létezem. Hiszen a létezés ma már többrétű: van a valós lényünk, és a cybertérben létező lényünk. Már akinek van.
2012. aug. 21. 11:32
5/19 anonim válasza:
Egy pár ezer évig vígan eléldegéltek az emberek facebook nélkül. Ez is csak egy divat, előbb-utóbb el fog múlni, de addig lesznek olyan emberek, akik facebook-aktivitásban mérik a többiek értékét - kérdés, hogy velük akarsz-e barátkozni, vagy olyanokkal, akik bírják a valóságot is.
6/19 anonim válasza:
Ahogy már mások is leírták attól függ, hogy milyen a baráti köröd.Én szerencsésnek mondhatom magam, hogy a baráti körömben senki sem szokott sűrűen facebookozni, a hülye italok küldözgetése helyett inkább tisztességesen berúgunk, online játékok helyett meg inkább elmegyünk biliárdozni :D
7/19 anonim válasza:
Már hogyne lenne,kedves kérdező!
8/19 anonim válasza:
Szerencsére az én szűk baráti köröm sem Facebook-mániás, és én sem. Fennt vagyok, de ritkán látogatom. Évezredeken keresztül éltek e nélkül az emberek a Földön / és vannak, akik most is így vannak ezzel /. Akinek a léte szinte ettől függ, azzal gond van.
9/19 anonim válasza:
a Z generáció nagy részének nincs.
10/19 anonim válasza:
Nem vagyok regisztrálva, sokan mondták is,hogy örülnének ha regisztrálnék,mert így többet tudnánk beszélgetni. Szerintem alap járaton (pl. kapcsolattartás) nem rossz dolog,csak már kezdenek az emberek átesni a ló túloldalára. Olyan dolgokat is megosztanak,amik nem tartoznak másra illetve olyasmiket,amik a kutyát se érdekli. Sokan ettől érzik azt,hogy élnek,hogy valakik. Vagyis köszönöm,én megvagyok facebook nélkül is.Nem érzek késztetést arra,hogy a magánéletemet ismeretlenekkel ossza meg,mert bizony ilyen oldalakon olyanok is ismerősöé lépnek elő,akikről nem sok mindent tud az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!