Szerintetek sokat számít az, ha valaki nem volt a gólyatáborban?
ez csak egy butító mszalag amivel etetik a népet
"ha nem mész gólytáborba ki fognak utálni, el van ásva a jövőd, blabla"
nem igaz. sőt, aki visszahúzódóbb jobban ki tud építeni kapcsolatokat olyan közegben ahol nyugalom van és esetleg nem "terrorizálják" :D közben a felsőbbévesek.
én is félénk vagyok, nem mentem el...mint kiderült, a szakunkról összesen 4-en voltak. mégsem ők lettek egymás legjobb barátai, nem közösítettek ki senkit.
ott ismertem meg minden emberkét az egyetem 1. napján ahogy a többiek is és lettek barátnőim.
abban jó a gólyatábor hogy pár felsőstől megtudhatsz dolgokat a könnyebb ügyintézésről meg hogy hol vannak a legjobb bulik - de gondolom annyira bulizós típus sem vagy és ezt a többiek révén úgyis megtudhatod.
akik voltak azt mondták nem volt nagy szám a tábor és még ételt is keveset adtak.
Szerintem, ha anyagilag megtehettétek volna, mindenképpen ott kellett volna lenned!:) Ha visszahúzódó vagy méginkább, hisz miből gondolod, hogy szeptember elején könnyebb lesz ismerkedni olyan emberekkel, akiknek a nagytöbbsége már "ismeri" egymást..?! Nem akarlak megbántani, nehogy félre értsd, tudom milyen rossz, én is visszahúzódó voltam még 2-3 éve, de azóta teljesen megváltozott a nézőpontom. Szóval én azt tudnám neked tanácsolni, hogy légy magabiztos és szerezz barátokat, hiszen ezekkel az emberekkel fogsz 4 évig suliba járni. (: Másrészt lehet, hogy egy tök jó buliból maradtál ki..
Megkérdezhetem, hogy lány/fiú vagy?:)
15/L
Nagyon köszönöm mindenkinek a választ! : )
Amúgy egy részben azért sem mentem el, mert eléggé drága volt... : / De nem ez volt a fő ok, hanem az, hogy milyen típusú ember vagyok valójában... : S
Remélhetőleg az új osztályban sok elfogadó ember lesz, az ilyen nyuszikkal, mint amilyen én vagyok... Majd megpróbálok változtatni a hozzáállásomon. : )
Amúgy 14/L vagyok. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!