Szerintetek a 10 éves lányomnak a 6. mobiltelefon az alapvető szükségletnek számít?
10 évesen szerintem azzal van a baj, hogy követelőzik. Az, hogy épp mobilt akar, vagy valami mást, mellékes.
Mit kapott tőletek?
Én megmondanám neki, hogy bocsi de nincs rá pénz. Ha jó lesz a bizonyítványa, átgondolnám a dolgokat.
Mutasson fel valamit cserébe, a követelőzésért!
Egy 10 évesnek eleve nem értem minek telefon.
Max. akkor, ha 'kulcsos' gyerek, vagyis suliból egyedül megy haza és 1-2 órát még egyedül is van otthon.
Nem feltétlen az ex áll a háttérben, a mai kiskamaszok elég érdekes értékrenddel néznek a világra.
Ha jó a kapcsolat az ex feleségeddel, vagy legalábbis a gyerek érdekében beszélő viszony van, érdemes rákérdezni.
Szia!
Az én lányaim ötödikben kaptak telefont, onnantól járnak haza délutánonként egyedül a suliból, illetve barátnőznek. Megjegyzem, mindkettőnek a Tesz-Veszről szereztem használtan összecsukós modellt, a 15 éves nagylányom meg nem is akar újat, annyira szereti.
Az, hogy a gyerek követelőzik, az elég gond, de lehet, hogy senki sem hergeli, egyszerűen piszkálják az osztálytársai a nem "menő" telefonért.
Ja, és hogy jár neki valami? Legfeljebb a szája. Ne adj rá pénzt semmiképpen. Felesleges, hogy az újat is tönkretegye.
Hihetetlen, hogy milyenek amúgy a kisgyerekek, elkeserítő. Vagy az anyja. Az se jobb. Mindenképp szomorú helyzet.
Már önmagában az a szomorú, hogy nem örül annak, amit szeretettel adnak neki - bármi legyen is az.
A követelőzés meg egyenesen undorító.
Az én lányom is 10 éves és két éve van telója. Ugyanaz.Tök megfelel neki.
Én a helyedben nem vennék újat, és bár nem ismerem az exedet, de nem biztos, hogy ő fűti a gyereket, azért nem minden elvált anya sárkány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!