Szerintetek a 10 éves lányomnak a 6. mobiltelefon az alapvető szükségletnek számít?
ÖÖcsém is 10 éves,követelőzik állandóan,harmadik telefonját cseszi szét,igaz ebből 2 párezres volt,egy drágább,2 hónapot ha birtak (a drágább nekem ugynolyan 3 évet birt).
Most büntetésből nincs telefonja,ha megy valahova anyáék nélkül,megkapja az én régimet.Jövőre kap újat ha jól tanul.
Ne harcolj velük ezen a téren (se). A gyerek követelőzni fog egészen addig, mig az anyja és a nagyanyja eleget tesz a hsztijeinek.
Tudom, csúnyán fog hangzani, de csak egy dolgot tehetsz: kivársz. Talán most "nem szeret", de ha eddig is csak az anyagi haszonért szeretett, akkor ez több, mint szomorú. A viselkedésébe gondolom a válásotok is beleszólt.
A másik lányoddal mi van? Ő nem ilyen követelődző?
Mert az neki jár????
Abszolút ellenzem a gyermekbántalmazást, de egy büdös nagy pofon ráférne az elkényeztetett kislányodra...
Figeyelj nincs elkényeztve egy kicsit?
Nem kell még neki szerintem. Ha suliba van vele valami a tanárok felhívnak. Max. akkor lenne értelme ha mondjuk mindennap járna valahova /mondjuk egyik nap megy plusz oroszra másiknap edzés harmadiknap mittomén/ érted hogyha ott történik valami akkor feltudjon hívni. De akkoris bőven elég lenne neki valami régebbi ami még tönkre se mehet. / nekem is 12-13 évesen lett HASZNÁLT telóm és nem azért mert nem lett volna ujra pénzünk és azt még az a minőség volt hogy ha ledobtam a 3.ról semmibaja nem volt. Az nekem bírta 7 évig utána kaptam újat. Ha tönkre ment volna mondjuk 1-2 év után akkor nem kaptam volna másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!