Szeretnék Norvégiában élő magyarokkal levelezni. Nincs itt olyan?
Figyelt kérdés
Vagy hol keressek? (40-es férfi)2012. aug. 20. 21:51
1/1 anonim válasza:
En mar nem elek Norvegiaban, csak egy honapot voltam es soha tobbet! Ledolgoztam egy honapot feketen, kifizettek ugyan de a velemenyem hogy rasszistabbak mint a nemetek, es ezt Osloban mindenhol lehet erezni, annak ellenere hogy fele annyi kulfoldi sincs mint a shengeni ovezetben, ugyanis norvegia nem tagja az eu. -nak de a magyarok engedely nelkul dolgozhatnak itt. Baratsagtalanok, sokkalta jobban mint a nemetek, 3000 eurot kerestem, a egy honap alatt segedmunkaskent, de a megalaztatas rosszabb volt mint a kevesebb penz mas orszagban, nem mondom hogy nincsenek itt kedves emberek, de nagyon keves,az is inkabb a tanultabb retegbol. Olyan rasszistak hogy, ha visszaemlekszel 2010 vagy 2011 ben a trodheim meletti muzulman taborban tortent verengzesre amelyben 50 60 ember vesztette eletet! Ennyi a velemenyem norvegiarol, amugy nagyon draga es eyg pohar vizet sem adnak inyen, ha rosszul vagy, hagynak meghalni ha nincs penzed, sajatszememmel lattam mi tortenin ha egy kulfoldi rosszul van es noncs penze, es ez a valaki az utcan egy lengyel volt , europai, nem fekete es nem asiai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!