dehogy is
14 alatt kiskamasz 14-15től,szerintem amúgy lényegtelen gyerek,gyerek a 12 és a 16 éves is..
Arra a kérdésre, hogy átlagosan mikortól kamasz valaki szerintem is a második válaszolónak van igaza, és a bioszkönyvben is 13-14 éves kor van. DE: sokszor vannak nagy eltérések pl. egyik barátnőm 19 éves és ő most éli ki magát, mert eddig kb. semmit nem csinált../:
Lehet, hogy ennek semmi köze hozzá, de pl. testileg én nagyon korán érő típus voltam. 10 éves korom előtt jött meg és 4.-ben ugyanakkora volt a mellem, mint most. :DD Ezt csak azért írtam le, mert nálam akkor kezdődött a kamaszkor, persze most jönnek a lepontozások így látatlanba..Én 10 évesen vitatkoztam egyfolytába anyuékkal, nem akartam tanulni, csapkodtam, vagdostam mindent, bezárkóztam, hangulatingadozásaim voltak. Mára rájöttem, hogy nem kimarad a kamaszkor és az nem egyfajta dackorszak volt 10 évesen, hanem én korábban érő vagyok. Mára már teljesen rendeződött mindenkivel a kapcsolatom. Imádom a 7 éves hugimat, rengeteget vagyunk együtt. Rájöttem, hogy anyával mennyi közös van bennünk, rengeteget beszélgetünk. :) Apával se vannak már akkora viták, szóval most minden happy. :) Ennek egyébként sok hátránya is van, mert a korombeliekkel nem mindig értek egyett, és az idősebbekkel már jobban kijövök. :) De ezért mondom, hogy vannak néha kivételek.:)
15/L
Papírokon felnőtt (nagykorú), de a legtöbb embernek 18 évesen még nem nő be a feje lágya. :-)
Ja és köszi mindenkinek a lepontozást!:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!