Van hobbitok? Ha igen mi az?
Figyelt kérdés
Nekem nincs semmi hobbim,az interneten kívül,ezért szeretném tudni más mivel szereti lefoglalni magát,hátha én is kedvet kapok valamelyikhez,köszönöm előre is a válaszokat.2012. aug. 19. 10:36
11/14 anonim válasza:
Rajzolás, zenélés (gitározok, meg majd dobolni is akarok).
12/14 anonim válasza:
Olvasás (főleg angolul, nekem így sikerült megtanulnom a nyelvet), süti sütés, recept keresgélés, zenehallgatás, írás (na ne valami profi alkotást képzeljetek el :D), kis állatfigurák horgolása. Ha érdekel, tudok mutatni pár képet azokról a dolgokról, amiket én csináltam.
13/14 A kérdező kommentje:
Oké érdekel,szívesen megnézném ,amiket készítettél.
2012. aug. 20. 13:43
14/14 anonim válasza:
Vegyél motort vagy valamit :D Mész vele , ha elromlik szereled :D jó kis hobbi :D De sportolhatsz vmi extrémet is :) pl:gödeszka,bmx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!