Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van hobbitok? Ha igen mi az?

Van hobbitok? Ha igen mi az?

Figyelt kérdés
Nekem nincs semmi hobbim,az interneten kívül,ezért szeretném tudni más mivel szereti lefoglalni magát,hátha én is kedvet kapok valamelyikhez,köszönöm előre is a válaszokat.

2012. aug. 19. 10:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Rajzolás, zenélés (gitározok, meg majd dobolni is akarok).
2012. aug. 19. 13:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Olvasás (főleg angolul, nekem így sikerült megtanulnom a nyelvet), süti sütés, recept keresgélés, zenehallgatás, írás (na ne valami profi alkotást képzeljetek el :D), kis állatfigurák horgolása. Ha érdekel, tudok mutatni pár képet azokról a dolgokról, amiket én csináltam.
2012. aug. 19. 19:07
 13/14 A kérdező kommentje:
Oké érdekel,szívesen megnézném ,amiket készítettél.
2012. aug. 20. 13:43
 14/14 anonim válasza:
Vegyél motort vagy valamit :D Mész vele , ha elromlik szereled :D jó kis hobbi :D De sportolhatsz vmi extrémet is :) pl:gödeszka,bmx
2012. aug. 21. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!