Van hobbitok? Ha igen mi az?
Figyelt kérdés
Nekem nincs semmi hobbim,az interneten kívül,ezért szeretném tudni más mivel szereti lefoglalni magát,hátha én is kedvet kapok valamelyikhez,köszönöm előre is a válaszokat.2012. aug. 19. 10:36
1/14 anonim válasza:
Elkezdtem kötni egy hete (korai,de ehhez volt kedvem), van,hogy rajzolgatok,de főleg inkább olvasok és zenét hallgatok,a munkámból adódóan sokat vagy a gép előtt,úgyhogy nekem ezek teljesen jók! :D
2/14 anonim válasza:
Sajnos nekem is különösebb hobbim..
3/14 rajcziz válasza:
Zenélés, zenehallgatás, wikipédia szerkesztése...
6/14 anonim válasza:
olvasás, zene hallgatás, biciklizés
7/14 anonim válasza:
Gyúrás, torrent feltöltés, pingpong(néha, de jó vagyok benne), régebben zeneszövegeket küldtem be a zeneszöveg.hu-ra és fordítottam is.
Ha a torrent feltöltéssel kapcsolatban kell egy kis infó akkor szólj nekem.
8/14 anonim válasza:
nekem meg most az a hobbim hogy próbálok újra felhasználni hasznosítani dolgokat. a parafadugótól kezdve a rossz kikopott vagy kinőtt faremerig. Itt internetek szoktam nézelődni új ötleteket keresni, ilyenkor teljesen lekötöm az agyamat és olyan jó ha új dolgokat csinálok. SZóval ez ilyen kreatív elfoglaltság.
9/14 anonim válasza:
Szeretek kézműveskedni, olvasni, állatkáimmal játszani.
10/14 anonim válasza:
Sajnos nincs hobbitom,de már szeretnék egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!