Mit lehet tenni a szomszédok ellen?
12 éve egy 9 lakásos társasházban lakunk. Ezt az utóbbi pár évben egy öntörvényű család kisajátította. Garázsuk elé sörpadot tettek (rendes tetővel), közös kukatárolóba WC-t szereltek be, amit használhatnak mikor buliznak. Nyáron egy nagy medencét is idehoztak az udvarra. A többi lakó már le sem megy, mert mindig ennek a családnak a rokonsága van itt. Isznak, éjszaka az ablakunk alatt ordibálnak, és mellette még bunkók is. Ha az ember normálisan próbált volna velük beszélni csak kiröhögik. És ez nem csak egyszer-egyszer fordul elő, hanem rendszeresen, ez a baj.
Mit lehetne ellenük tenni??
nekem is sok gond van a szomszédokkal pedig én családiházba lakok és én se tudom mit tegyek.mindenért szolnak.Pl: gyerekek ne hangosan játszanak az udvaron,a gyerek ne biciglizzen az utcán.Stb...
Mindenbe belekötnek,sértegetnek.Probáltuk szépszoval,durván de semmi változás a végén ö jelentett fel engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!