Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A franciák és az oroszok az...

A franciák és az oroszok az angolon kívül milyen nyelvet tanulnak?

Figyelt kérdés
Lehetőleg ne írjátok hogy semmilyet.A franciák szerintem spanyolt,olaszt.Az oroszok talán az angol mellé németet,de lehet mást is.Csak kíváncsiság.
2012. aug. 18. 14:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én tudok egyről, aki japánul tanul.
2012. aug. 18. 15:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A franciák nem nagyon hajlandóak más nyelven megszólalni mint a sajátjuk. Angolt, spanyolt, olaszt, németet, esetleg hollandot tanulnak, de náluk #1 a saját nyelv.

Az oroszoknál a területi tagoltság miatt népszerűek a belső nyelvek és a környező országok nyelvei, de amúgy angol, német a két kiemelkedő - ezen kívűl a többi világnyelv.

2012. aug. 18. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:

A franciák románul tudnak. Igazából tanulniuk is alig kell. És a románok is így vannak a franciával.

Az oroszok meg a "rokonaik" nyelvén. (pl.:ukrán...stb)

Az oroszok, tuti, hogy tanulnak németül.

De mindez emberenként eltérő.

2012. aug. 18. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
A franciákról nem tudok, de az oroszok németet tanulnak. Ismerek egy jó pár oroszt,de az angol tudásuk az közel van a nullához, ők inkabb csak az orosz mellet tartanak ki, ezt a saját tapasztalatomból mondtam. Ha beszélsz is hozzájuk angolul, akkor is inkább oroszul válaszolnak vagy ha nem érted, akkot németül.
2012. szept. 5. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!