Miért ilyenek a mostani fiatalok? Hamarabb isznak, hamarabb szexelnek, évről évre rosszabban tanulnak.
Mihez képest? Én 27 éves vagyok, 14 voltam, mikor először csíptem be egy házibulin, az 55 éves anyukám szintén annyi volt. Nyilván nem fogok tapsolni, ha a kislányom ennyi idősen alkoholt fog inni, de a világ ettől még nem dől össze. A legjobb barátnőm 12 évesen már punk volt, konkrétan kocsmázott és cigizett, most középvezető egy multinál, mellette készül az esküvőjére és várja az első gyermekét, teljesen visszafogott nő. Idősebb, mint te vagy.
Az lehet, hogy hamarabb szexelnek, nem tudom, de azt is anyukám mesélte, hogy amikor nyolcadikból ballagott a hatvanas években, az egyik osztálytársa már terhes volt. Akkor is volt ilyen.
Azt meg honnan veszed, hogy évről évre rosszabbul tanulnak? Te is 2-3 éve érettségiztél, honnan tudod, hogy azóta mekkorát esett a színvonal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!