Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » S. O. S. hogyan illeszkedjek...

S. O. S. hogyan illeszkedjek be egy társaságba, hogy szeressenek?

Figyelt kérdés
az a problémám hogy általános suli óta nem nagyon vannak barátaim és egyszerűen nem tudok sehol beilleszkedni,teljesen elnyomnak.annyira belefásultam ebbe 6 év alatt hogy már észre sem veszem magamon társaságba,hogy nem mosolygok.nem vagyok bulizós nagyhangú sose voltam,inkább csöndes de ha közelednek közvetlen és barátságos segítőkész megértő.de én úgy látom manapság a nagyszájúság és állandó röhögés és a nyomik kibeszélése megy.többszöri próbálkozás után 11. osztályban otthagytam a középsulit 19 évesen és és immár 20 évesen októbertől tanfolyamra megyek és nagyon szeretnék megváltozni hogy ne nézzenek ki maguk közül hanem suli után is elhívjanak valamerre lógni és jókat tudjunk beszélgetni stb...de nemtudom hogyan kell viselkedni hogy ne is legyek idegen magamnak a viselkedésemmel de szeressenek és befogadjanak.nem vagyok egy vagány csaj se bátor,rettentően szorongok idegenektől de barátságos és jólelkű...kérlek segítsetek:( köszi

2012. aug. 18. 12:23
 1/10 anonim válasza:
jól nézel ki?
2012. aug. 18. 12:33
 2/10 anonim ***** válasza:

Én sosem törtem magam, hogy szeressenek. Szerintem neked az a gondod, hogy görcsösen akarsz valamit. Minek akarsz olyanok közé tartozni, akiket úgyis lenézel? Mert primitívek, aljasok.

Inkább legyen pár hozzád hasonló barátod/ismerősöd, jobban jársz. Viselkedj természetesen, a hasonló a hasonlót megtalálja. Én mindig így voltam.

2012. aug. 18. 12:40
 3/10 anonim ***** válasza:

[link]

Vedd meg és használd kézikönyvként. Kicsit szájbarágós a címe van, a tartalma sokkal jobb, olvasmányos, könnyen alkalmazható - ha rászánod az időt és energiát. Engem ez a könyv rántott ki egy hasonlóan betespedt élethelyzetből kamaszként.

2012. aug. 18. 12:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Maradj természetesnek, mert inkább ez a normális viselkedés,ami neked is van. Biztosan találni fogsz olyan tipusu embereket,akikkel jót tudsz majd beszélgetni stb.

Nem kell utánozni senkit sem, és pontosan az a baj, hogy fel akarsz venni egy viselkedési formàt,amely nem te vagy!

Fel a fejjel és ne félj az ismerkedéstõl.

2012. aug. 18. 12:54
 5/10 anonim ***** válasza:

Az a legjobb, ha természetesen viselkedsz, a megjátszás mindig erőltetett, és hosszútávon úgysem működik.

20 évesek vagytok, már nem kistinik, itt nem úgy mennek majd a dolgok, mint az általános- meg középiskolában. A felnőtt emberek (normális esetben) nem beszélik ki a "nyomikat", nem röhögnek folyton és nem nagyszájúskodnak. Ugyanakkor az sem biztos, hogy iskola után elmennek "lógni" valahova, hiszen ilyenkor jellemzően az embereknek már más kötelességeik is vannak.

Néha biztos lesznek programok - egyébként te is kezdeményezhetsz ilyesmit, nem kell mindig másokra várni! -, de minden nap biztosan nem.

2012. aug. 18. 13:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! 1-es inkább meg se szólaltál volna!!!!!nem olyan barátokat szeretnék akik a külsöm miatt vannak velem hanem akik a személyiségem miatt....
2012. aug. 18. 14:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Igazából a jól nézel-e ki-t úgy érdemes nézni h ne legyél lepukkant meg ilyenek mert akk elkerülnek még barátként is..

ha másnem a fiúk akk nyumolnának ;)

2012. aug. 18. 14:17
 8/10 A kérdező kommentje:
ha az a kérdés akkor igen ápolt vagyok jól öltözködöm igényes vagyok.
2012. aug. 20. 23:14
 9/10 anonim ***** válasza:

akk nem értem :O

esetleg küldesz 1 képet?

2012. aug. 21. 00:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezeket én is megéltem.azt sem tudtam ,hogyan adjam önmagam.Másokat másoltam ami annál rosszabb.Ha valaki beszólt pl:pofabe akkor utánoztam mint egy papagáj Azt hittem védem magam ezzel.Ezeket mind felejtsd el.Szerezzél számodra rendes barátot/barátnőt és annak a jó tulajdonságait kövesd de ne másold.Nem tudom otthon milyen viselkedési modellt láttál ha olyat amilyet én akkor keresni kell másik modellt.A barátságok is váratlanul alakulnak mint a szerelem.Nem kell görcsösen keresni.Lehet nem is baj ha kicsit megtanulod egyedül is jól érezni magad.
2012. aug. 30. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!