Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én miért nem vagyok arra...

Én miért nem vagyok arra érdemes, hogy szeressenek?

Figyelt kérdés
Egyedül a nagyim aki tényleg szeret, a többi közeli rokonom mind meghaltak, a tesóm soha sem szeretett (évek óta nem beszélünk), az unokatesómnak van saját családjuk (ha én hívom őket csak akkor beszélünk mert amúgy elfoglaltak) barátaim nincsenek, párkapcsolatom soha sem volt még. Tény, hogy nem tudom magam elfogadni, sokszor rosszul érzem magam a bőrömben. Talán ez kiül rám, és ezért nem bír engem senki?
2011. júl. 14. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy várod el, hogy mások szeressenek, ha ennyire negatív vagy és te sem szereted magadat? Bocs, de nem csoda, hogy az ilyen negatív kisugárzású embereket kerülik. Én is kerülöm, mert nem érzem jól magam köztük, engem is lehúznak...
2011. júl. 14. 12:58
 2/4 anonim válasza:
Elkéne magadat fogadni legalább egy kicsit és úgy minden könnyebb lenne. Természetes önbizalom mindenkinek kell. Legyél nyított, közvetlen, járj el szórakozni, itt a nyár most van a szerelem minden. :) ismerkedj vagy legyél sokat a mamáddal amíg még közted van és legyél hálás neki hogy ő az aki úgy szeret téged, hogy érzed is. A testvéredet meg keresd meg mert nem hiszem azt hogy a saját testvéred soha nem szerett!!
2011. júl. 14. 12:59
 3/4 janiskaa2 válasza:
Lehet ronda vagy.
2011. júl. 14. 16:54
 4/4 anonim válasza:

A negatív válaszokkal ne foglalkozz!

"Ha nevetsz, a világ veled nevet, ha sírsz, egyedül sírsz."

Az emberek nem szeretik a negatív kisugárzást, ha te magad nem teremtesz békét, addig nehezen találsz társakra.

Valóban nem lehet egyszerű most neked. Hiszen szeretetre vágysz, megértésre, de ehelyett az ellenkezőjét kapod, mert ezt sugárzod.

Erről meg a következő idézet jut eszembe:

"Akik a legnehezebben szerethetők, azoknak van szükségük legjobban a szeretetre."

Én, amikor kellemetlen helyzetek érnek, és előröl kell kezdenem mindet, akkor többségében olvasni szoktam (például most osho), vagy meditálni. Vannak még ötleteim, ha érdekel, de elsősorban te tudod, neked kell érezned a megoldások. Amikor ebből majd felállsz, akkor aztán igazán erős, stram ember leszel. :)

Ne másoktól várj csodát, magad oldhatsz meg mindent, és képes így vagy rá! Tedd meg! :)

2011. júl. 16. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!