Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehetséges, hogy...

Hogyan lehetséges, hogy valaki ennyire bunkó vámos legyen?

Figyelt kérdés

Ma belépésre jelentkeztem a szerb magyar határon.A magyar oldalon a vámos odajött hogy megnézze, hogy hozok át valami illegálisat.Ez eddig teljesen normális.Igaz, hogy szerb táblás a kocsim, de mivel magyar vagyok,a magyar vámosnak magyarul köszöntem,hogyan is köszönnék másképp(Jó napot Kivánok).Erre ő néhány szót elkezdett motyogni szerbül.Nem hallottam a szavakat, meg nem is értettem volna, ezért mondom neki hogy nem értem ezt szerbül, nyugodtan beszélhet magyarul is, hiszen mindketten azok vagyunk.Erre ő, hogy mit képzelek én, mert hogy én ne okoskodjak,ne osszam be neki, félreállit és szétszedeti a kocsit, meg feltartom a sort...

1.Én magyarul köszöntem.

2.Nem kérte meg senki sem, hogy szerbül motyogjon egy olyan embernek, aki magyar és magyarul köszön neki.

3.Milyen ember az ilyen, aki egy ilyen szituáció miatt rögtön ingerült lesz?

2012. aug. 17. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos ilyen napja volt. Ne húzd fel magad rajta.
2012. aug. 17. 17:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

1, rossz napja volt

2, alapból is ilyen

3, nem voltál neki valamiért szimpatikus

Örülj neki, hogy csak ennyi. Vannak ennél sokkal undorítóbb helyzetek.

2012. aug. 17. 17:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

zavarba jött,hogy te magyarul köszöntél,kész.Lengyelbe mi is lengyelül köszöntünk,de nem tudtunk mást így sokszor voltak érdekes helyzetek mikor dumáltak nekünk, és mi nem értettük.

nem kell túldramatizálni

2012. aug. 17. 17:32
 4/9 A kérdező kommentje:

Igaz, vannak ettől sokkal rosszabb helyzetek.

Szabadkáról léptem be, ahol azért meg kell hagyni, a 100 ezer lakosú város 40 százaléka ma is magyar.

Nem kéne hogy ez érdekes legyen, hiszen a belépők legalább fele magyar nemzetiségű lehetetett, hiszen hallottam amikor kiszálltam, hogy több határátlépő a szerb rendszámtáblás, is magyarul beszél.

2012. aug. 17. 17:36
 5/9 A kérdező kommentje:
*ha szerb rendszámtáblás is, magyarul beszél.
2012. aug. 17. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:

az sincs kizárva h szerb volt,csak megtanult magyarul.

bár inkább rossz napja volt,és biztos azon mérgelődött h miért próbálsz vele jópofizni.nyilván nem ez volt a célod,de neki ez jött le.

2012. aug. 17. 17:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem felfújod kicsit a dolgot. Mit foglalkozol vele? Többet úgysem találkoztok.
2012. aug. 17. 17:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezek olyanok, ezekkel nem lehet bratyizni. A három lépés távolságot be kell tartani és válaszolni is csak: igen, nem.
2012. aug. 17. 17:56
 9/9 anonim válasza:
Az összes határ vámos bunkó!
2014. máj. 20. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!