Ti hova költöznétek ezek az országok közül? Miért?
Japán
Kína
Hawaii
Finnország
Norvégia
És ezeken belül esetleg hova?
Tudok angolul, ez elég Norvég, Finno. és Hawaiira. Japánul másfél éve tanulok, nem lenne nehéz ha ott élnék, Kínait sem sokkal nehezebb megtanulni szerintem.
A munka jelenleg nem számít, az alapján nem választok.
Jelenleg Hawaiial szemezek, de oda nem könnyű eljutni.
Én Hawaii. Tökéletes időjárás, káprázatos flóra és fauna, az emberek kivétel nélkül kedvesek és még egy sima taxis fizetésből is könnyedén meg lehet élni. Pláne ha sikerül valami jobb munkát találnod!
Változatos ország, van trópusi dögmeleg része, esőerdős része és hegyes, hideg része is!
És egy sima angol nyelvtudással már próbálkozhatsz.
Nem egy emberrel találkoztam, aki úgy költözött oda, hogy először csak nyaralt ott, aztán hazament, összecsomagolt és ment is vissza véglegesen. Az ingatlanárak nem vészesek egyáltalán, a mindennapi élet sem túl drága.
Ja és még egy szempont: nincsenek pókok, sem kígyók.
A bevándorlás részéről nem tudok nyilatkozni, az viszont biztos nem egyszerű.
Hallottam, él ott egy magyar házaspár, lakókocsiban (a tökéletes időjárás miatt egyáltalán nem vészes) és simán, kényelmesen megélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!