Mi értelme van az életnek?
Tudom, fogós kérdés. De hátha tud valaki valamit.
Tehát arra lennék kíváncsi, hogy miért van egyáltalán élet, és mi miért kellünk ide? Mi a célunk?
Persze biztosat senki nem fog mondani, de kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok erről.
Én vallásos vagyok:
Szerintem azért, mert Isten megteremtette a világot, ezáltal életet adott nekünk! Ezt meg kell becsülnünk, mert ez egy oltári nagy ajándék! Azt mondta Ádámnak és Évának hogy szaporítsák a világot! Tehát azért születtünk, hogy szaporodjunk és BÜNTELENÜL ÉLJÜNK!! Én ezt az egészet úgy fogom fel, mintha ez a földi élet egy nagy próba lenne! Próba hogy a lelked hol fogja leélni további életét, a pokolban:(, a tisztítóhelyen(ahol kapsz még egy esélyt)vagy Isten országában! Ezért kell templomba járni és ezért kell büntelenül élni, hogy utána a mennyországba kerülhess!! Te vallásos vagy? Mert ha nem akkor nem sokat segítettem ! :( 12/L
2. válaszoló vok.
Kedves első válaszoló!
Pont az ilyen emberekre céloztam, akik nem besculik ezt a hatalmas ajándékot, és azt hiszik hogy az hogy Istentől életet kaptak az semmi!!!!
Első válaszoló: Én is mindig erre a következtetésre jutok :D
Annyira felfoghatatlan az egész univerzum működése, hogy talán nincs is értelme, és benne az életnek sem.
Mielőtt még valaki megkérdezné, nem untam meg az életet, de érdekes ilyeneken elgondolkodni néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!