Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a VIII. kerületről?

Mit gondoltok a VIII. kerületről?

Figyelt kérdés
Ősztől Budapesten leszek egyetemista, és lehetőségem van a VIII. kerületben albérletbe költözni. Tényleg nem biztonságos? A Futó utcában lenne a lakás, egyik felújított társasházban. 19/L
2009. júl. 22. 11:40
 1/2 anonim ***** válasza:
74%

Én vidéki vagyok, nem voltam még a nyóckerbe, ugyhogy csak a hallottak alapján írok.

Sokan mondják, hogy sötétedés után nem szabad egyedül kószálni a nyóckerbe. De nappal szerintem biztonságos, és TALÁN a rendőrség is jobban figyel a területre, hirhedtsége miatt.

Ha normális szomszédokat fogsz ki, nem lehet gáz...

2009. júl. 22. 13:09
 2/2 anonim ***** válasza:

20 éve élek itt,a legkeményebb gettó-részek egyikén.

Soha nem volt semmi bajom,szeretek itt élni.Most elköltözhettem volna,de inkább maradtam a környéken.

2009. júl. 22. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!