Miért mondják, hogy drága a Sziget fesztivál (beszéljünk csak a napi jegyről)?
*3 ILYET egymás után, bocsánat, elírtam.
Pl.: Iron Maiden, LMFAO, The Killers, Manic Street Preachers, R.E.M., most nem pont ezek voltak együtt, de 2 ilyen egy napon, pedig ezek híres, nagy zenekarok... Pink is volt a Szigeten. 10.000 Ft volt a jegy a budapesti Pinkre, itt meg megnézheted majdnem ugyanannyiért úgy, hogy még 7 másik dologra is elmész. Megismersz olyasmit is, amit nem ismersz.
Mert sokaknak ez nagy pénz, kolesznak az ára, nyelvvizsga ára, vagy fél/harmad havi fizetés.
Már évek óta több a külföldi vendég a Szigeten, mint a magyar, mert a külföldieknek itt kb. aprópénzbe kerül szórakozni.
A sziget fesztivált magyaroknak találták ki, olvastam a Sziget fesztivál története c. könyvet (Jávorszky Béla Szilárd írta). Továbbra is fenntartom, hogy enm a pénz tekintetében olcsó, hanem hogy mennyit kapunk értük. Az hogy jönnek a külföldiek, engem nem zavar, d
e hogy csak nekik van, az túlzás.
Minden egyes évben saját innivalót viszek be a szigetre és a pékségben bevásárolok előtte, h ott ne kelljen, és beviszek egy-egy péksüteményt, átvizsgálják a táskát és le se sz.rják.
Bocs az elgépelését.
ja a hetijegyesek kijárnak a szigetről, és néha vásárolnak kint.
Lehet bevinni ételt egyébként, benne van a házirendben, hogy nyugodtan. De ez is olyan, hogy bárhova elmész, mindenhol így van, hogy azt akarják, hogy ott vásárolj.
Amúgy kitalálni a magyaroknak találták ki, 20 évvel ezelőtt, más kérdés, hogy mára mivé nőtte ki magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!