Miért költenek az emberek súlyos pénzeket a temetésért? (gondolok itt pl. a drága sírkövekre)
Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 10:20
1/5 anonim válasza:
Mert meg akarják tisztelni ezzel a hozzátartozójukat, és van, akinek ez kell. De nem kell ahhoz spéci sírkő, önmagában egy temetés is súlyos pénzekbe kerül...
2/5 anonim válasza:
Hülye szokás, társadalmi kényszer és nagyzolás okán. :)
Meg persze lehet még sorolni. Az európai, vagy mondjuk úgy a civilizált nyugati ember eléggé nem tud mit kezdeni a halállal...Lehetőleg nem is akar vele találkozni. A végén persze azt hiszi, hogy ezzel majd mindent megold magában és kifelé is...
3/5 anonim válasza:
Mert ennyibe kerül.
Nem a vásárló határozza meg az árakat, sajnos, hanem az eladó.
5/5 anonim válasza:
Én nem szólok bele abba, hogy pl a családomban ki mennyit költ sírkőre, de azt közöltem mindenkivel, hogy ha én meghalok, engem el ne temessenek, inkább hamvasszanak és szórjanak szét valahol. Semmi értelme százezreket költeni sírkőre és hetente eljárni hozzá, mikor az aki ott nyugszik, úgysem tud róla, hogy ott vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!