Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért borotválja annyi néger...

Miért borotválja annyi néger kopaszra a fejét?

Figyelt kérdés
Afrikában még megértem, hogy a meleg miatt (bár mondjuk az abók se csinálják ezt), de a nyugati országokban mért van annyi kopasz fekete? Olyan embert, aki hatalmas, göndör afro séróval jár, alig látni, esetleg rasztások, vagy olyan sok kis fonatot hordanak, de a legtöbben kopaszok (persze lehet, hogy rosszul látom....). A kérdés értelemszerűen férfiakra vonatkozik.
2009. júl. 21. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem azért, mert a négerek haja általában olyan göndör. És nem jön be nekik. Nekem sem teccene ha olyan hajam lenne. :D

Amúgy énis borotválom a bucim, mert tetszik, amikior olyan mint egy laszti és csillog és sima. De nem vagyok feka és nem is göndör a hajam

2009. júl. 21. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Mert a legtöbbnek nincs pénze kiegyenesíttetni, anélkül meg fasszszőr hajuk van.
2009. júl. 21. 20:57
 3/8 A kérdező kommentje:
személyszerint nekem tetszik az ennyire göndör haj... sokkal többnek tűnik így a hajmennyiség és az jó szerintem, ráadásul a haj mindig dob az emberek arcán (Bruce Willis kivételével)
2009. júl. 21. 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:

20.57

LOOOOL behalok rajtad hallod ;D

2009. júl. 21. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Figyelj kérdező, a négereknek afféle "mikrofon" fejük van. Tudod az nem göndör, hanem ilyen szálas, gusztustalan valami. Te még sose láttál eredeti hajú négert?
2009. júl. 21. 22:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért használtam az "ennyire" szót, mert tudom hogy nem csak göndör, hanem nagyon göndör (én ezt göndörnek hívom, asszem a szakszó erre az hogy filfil...). Mi írtó sokat nyűglődünk, hogy soknak tűnjön a hajunk, ezért fura, hogy ahelyett hogy kihasználnák, hogy ilyen sok, inkább leborotválják. Amúgy meg nem mindegyiküknek "fanszőr", valakinek egész szabályosan göndör.
2009. júl. 21. 22:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Attól, hogy mikorofon fejük van, még nem sok a hajuk. Tupírozd fel az 5 szál haját bárkinek, ugyan olyan undorító lesz a végeredmény.
2009. júl. 21. 23:59
 8/8 anonim ***** válasza:
én nem nyűglődök h soknak tűnjön a hajam. férfiként jó nekem kopaszon is.....a többit meghagyom a nőknek
2009. júl. 22. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!