Mind munkából.
A magáéból, vagy a máséból.
Segély, bűnözés.
Szerinted miért nem kellenek sehová?
ahogy én megfigyeltem....
Teszem azt úgy tudod, hogy nem dolgozik az illető,... Mert nincsen bejelentett munkahelye!!!! Nekem sok cigány ismerősöm van egy városszéli elég lepukkant gettóból, a férfiak mind dolgoznak, idény munkát, vagy rendszeresen is, de egy sincs bejelentve. Többet is keresnek így. Emellé pedig még jön a szociális segély, mivel hivatalosan munkanélkülinek számítanak+ gyermektartás, gyermekvédelmi támogatás stb...
Hát én még egy dolgozó cigányt se láttam. Pedig az utcánkba laknak bőven, de azok mindig csak a téren lebzselnek vagy a plázába. A munkába valószínűleg nem fáradnak el, mert egész éjszaka az utcán ordibálnak meg mulatnak.
És szerinted idénymunkából telik nekik Mercedesre meg amerikai kocsikra? (Cadillac Escalade, Hummer) Mennyit tettek ők a közösbe, hogy ennyi segílyt kapnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!