Hogyan lehet átvenni valamennyit a spanyol mentalitásból?
Szóval én elég merev vagyok (mint ahogy a legtöbb magyar) és szeretnék kicsit lazább, lenni. Láttam már több spanyol filmet és nagyon tetszik ahogy élik az életüket.
Hogy tudnék kicsit elengedettebb lenni?
(Remélem érthetően fogalmaztam :D)
Egyrészt egyszerű elhatározás kérdése (eldöntöd, hogy ilyen leszel és kész), másrészt attól is függ, kikkel vagy körülvéve, milyen közösségben élsz/dolgozol stb.
Nem mindig egyszerű, mert ehhez egy társadalom is kell, aki elfogad. Vannak dolgok, amelyek külföldön teljesen természetesek, nem kell bonyolult dolgokra gondolni, pl. az, hogy az emberek mosolyognak. Nálunk meg sajnos hülyének nézik azt, aki mosolyog. Vagyis sok esetben el kell döntened, hogy melyiket választod: vagy nem leszel olyan, mint a többi magyar és akkor kiközösítenek, vagy kénytelen leszel elfogadni, hogy nálunk nem olyanok az emberek, mint a spanyolok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!