Miért kínozzák a németeket a mai napig azzal, hogy nácik?
Elhiszem, hogy Hitlerék elég erkölcstelen dolgokat vittek keresztül. De nem fizettek már eleget ezért a németek? pl: megszállás stb.
Szegény németek szégyelnek németül beszélni, inkább angolul beszélnek. Spanyolország is úgy követelt segítséget, hogy a holokausztot emlegette.
Ez egy divat lett náluk, amit nem is mindenki szeret. Denglishnek hívják.
Egy: a németek még mindig a saját kultúrájukat ajnározzák, és a legtöbbüknek máig az árja embertípus a megfelelő. Ha a vallási különbségek már nem is meghatározóak, a külsőt mindig ócsárolják. de természetesen ez nem elég meggyőző érvelés, mert a magyarok, az arabok, mindenki így tesz. Sajnos a mai napig rengeteg náci politikai párt, szekta és klub van, akik erősen irtják a tőlük különböző nem szőke, keresztény ideálokat. A magyar politikában is előfordul ilyen párt (név nélkül írnám ezt...)
Én azért örülök hogy az emberek, mint a kérdés írója megbocsájtja a múltbéli bűnöket, mint ahogy én is, hiszen át se éltük Európa legnagyobb tragédiáját. Valóban, a háború után a két világnagyhatalom megszállta Németországot (USA, Szovjetunió) és két részre szakadt az ország. De kérdem én: mi nem szenvedtünk eleget? 500 éves germán rabiga után nem lélegezhetünk föl? De igen. A két ország talpra állt és teljes az egyetértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!