Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kínozzák a németeket a...

Miért kínozzák a németeket a mai napig azzal, hogy nácik?

Figyelt kérdés

Elhiszem, hogy Hitlerék elég erkölcstelen dolgokat vittek keresztül. De nem fizettek már eleget ezért a németek? pl: megszállás stb.

Szegény németek szégyelnek németül beszélni, inkább angolul beszélnek. Spanyolország is úgy követelt segítséget, hogy a holokausztot emlegette.

2012. aug. 10. 20:08
1 2
 1/14 anonim válasza:
61%
Magyarország többet szenvedett...
2012. aug. 10. 20:12
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
szerintem egy ilyen mértékű mészárlás sokáig él az emberekben.
2012. aug. 10. 20:17
 3/14 A kérdező kommentje:
Persze ez érthető! Nem is szabad megfeledkezni mi mocskot tett az emberiség, de a mai németek nem tehetnek az akkori dolgokról!
2012. aug. 10. 20:21
 4/14 anonim ***** válasza:
Azt azért nem nevezném kínzásnak,amit a mai Németek kapnak.
2012. aug. 10. 20:35
 5/14 anonim ***** válasza:

"Szegény németek szégyelnek németül beszélni, inkább angolul beszélnek."

Ezt honnan veszed? Félig-meddig turisztikai helyen dolgozom és az összes német automatikusan németül beszél hozzám, egy sem kérdezett annyit se, hogy "Spechen Sie deutsch", hanem rögtön folyékonyan csak németül. Még szerencse, hogy én is beszélem a nyelvet, de angolul még egy sem szólalt meg.

Én személy szerint nem a Holokauszt és a nácizmus miatt nem kedvelem a németeket, hanem egyszerűen mert rendkívül bunkók. Munkám során ugyanis napi szinten találkozom németekkel, köszönni egyik sem tud és olyan lekezelő stílusban beszélnek az emberrel, mintha egy sz@rdarab lennék. Pedig jöttek már franciák, angolok, sőt amerikaiak is és egyik sem volt ilyen bunkó. Sőt volt egy fiatal amerikai apuka és közölte, hogy milyen királyul beszélek angolul :) németektől még egyszer nem hallottam, hogy jé te tudsz németül, holott ez nem sok emberről mondható el az országban. Na mind1.

2012. aug. 10. 21:53
 6/14 anonim ***** válasza:

"Szegény németek szégyelnek németül beszélni, inkább angolul beszélnek. Spanyolország is úgy követelt segítséget, hogy a holokausztot emlegette."

erről nem hallottam még, és érdekelne, hogy ezt mire alapozod.

2012. aug. 10. 23:33
 7/14 anonim ***** válasza:
Mert a csapból is a holokauszt folyik. Mire kezdenék az emberek elfelejteni, kezdik elölről a hirdetését. És a zsidókon kívül hány millióan haltak még meg? Róluk ki emlékezik meg?
2012. aug. 10. 23:40
 8/14 A kérdező kommentje:

Sajnálom a németgyűlölőket, mert az én szüleim is németek! De itt gondolom elástam magam. Am persze, hogy beszélek németül ill. denglischül. Csak az a furcsa, hogy a rasszizmushoz tartozik ez is, ha általánosítunk egy nemzetre. :)

Igaz az angol inkább a fiataloknál divaos, mert szégyenlik a történelmet.

Ami nem is baj ezt minden ember szégyelheti, de nem értem mért kell pl engem utálni azért, mert az őseim ezt vagy azt tették vagy mert sok a bunkó, ha én nem teszem/ vagyok az. :)

Remélem nem bántottam meg senkit.

2012. aug. 11. 00:49
 9/14 anonim ***** válasza:

Ez azért van hogy kárpótlást ne felejtsenek el adni a zsidóknak míg élnek.

Több zsidó kér kárpótlást mint akkoriban ahány ember élt Európában.

2012. aug. 11. 01:21
 10/14 anonim ***** válasza:
továbbra sem mondtad el, hogy mire alapozod ezt, hogy nem mernek németül beszélni (nekem semmi ilyen élményem nem volt velük), és erre a Spanyol segítség kérésre is kíváncsi lennék, hogy mi ez, mert erről sem hallottam.
2012. aug. 11. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!